Реклама
https://m.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/6799640 www.bgdnes.bg

Динко си ремонтира носа

Беше грозен и голям, сега вече съм красив, радва се ловецът на мигранти

С нов, правилен нос, леко стеснен в основата се появи Ловеца на хора Динко Вълев. Той се е подложил на пластична операция в Пловдив в края на март, след като решава, че категорично не харесва тази част на лицето си. Големината и формата на носа на Динко далеч не отговаря на естетическите му принципи, затова и легнал под скалпела.

"Хората трябва да се подобряват, за да се харесват. Моят нос беше много грозен, голям. Сега вече съм хубав!", радва се на ремонта Динко.

Реклама

Операцията извършил един от най-добрите лекари в Пловдив. Той се слави като изключителен специалист, който "слага в малкия си джоб всички колеги“, коментират пациентите му. Докторът, ремонтирал Динковия нос, е специалист по заболявания на ушите, носа и гърлото, но явно има опит и в ринопластиката.

"Вървя и сияя. Добре ми е. Направих го и защото мога да си го позволя, защото операцията е доста скъпа за средностатистическия българин", разкрива гордо Ловеца на хора. Казва, че след участието му във „ВИП брадър“ бизнесът му потръгнал двойно.

"Купих си нов, много скъп камион и животът ми тече на бързи обороти. Искам малко да изчезна от медиите, защото много ме използват", обяснява временното си залязване скандалният ямболия.

Динко всъщност достигна до финала на „ВИП брадър“, но там бе изпреварен от опонента си Джино Бианакалана, с когото влизаха неведнъж в срамни скандали. До червено се нажежиха и отношенията между Динко и Луна, на която той счупи марковите очила. След това се наложи да й ги плаща чрез превод при нотариус.

Доскорошната слава на Ловеца на хора, който спасяваше границата от негални мигранти, сякаш е позатихнала. Напоследък Динко конвоира предимно по столичните дискотеки в компанията на чалга певеца Константин, отколкото по границата.

Преди няколко седмици Динко бе привикан отново на разпит при ченгетата в Ямбол. Бяха му искани обещания за вързаните със свински опашки мигранти, покрай чийто "граждански арест" всъщност ямболията се прочу и в чужбина. До дело към момента не се стигна, като все още не са повдигнати и обвинения по случая.

"Просто се прави проверка, в която твърдят, че Динко Вълев е проповядвал с език на омразата и е подстрекавал към дискриминация. Но все пак на видеоклипа няма нищо подобно - той просто е хванал едни нарушители, опитващи се да влязат в родината ни, както би трябвало да прави всеки българин - да пази границите на родината", патетично отбеляза маститият адвокат на Динко - Марин Марковски, който пътува от София до Ямбол, за да го брани в съда.

Реклама
Реклама
Реклама