Реклама
https://m.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/6801811 www.bgdnes.bg

Богданска показа нови бомби

Нямам още силикон, само така изглежда, казва моделката

Моделката Александра Богданска показа нови бомби! Дългокраката съпруга на Лудия репортер Даниел Петканов направи фурор със снимка в социалните мрежа, на която гърдите й преливат от изрязан червен бански, напомнящ този на Памела Андерсън от „Спасители на плажа“. Фотото разтуптя сърцето на хиляди фенове на благоевградската красавица и тук изниква въпросът дали не е направила нова корекция на тялото си, или фотошопът е играл повече от необходимото. Богданска сложи силикон преди около една година, но сега бомбите й изглеждат далеч по-големи. Дали има нови импланти, отговори самата Александра пред "България Днес".

"Не съм си слагала нов силикон - коментира Богданска. - Така изглежда явно от ъгъла, който съм снимала."

Реклама

Все пак звездата от „ВИП брадър“ признава, че снимката е обработена допълнително, като са направени корекции в долната част на тялото. "Цяла зима ядене на шоколади без спирка, трябваше да се компенсира някак", казва моделката.

Богданска вече стяга тяло за лятото, през което й предстои много работа. Алекс става все по-търсен модел на бански костюми, освен това участва в куп реклами и като цяло кариерата й върви само нагоре. Преди няколко дни тя разгорещи феновете си със секси фотосесия заедно с Диляна Попова и моделките Рая и Оля. В нея четирите красавици са полегнали полуголи, а Диляна е положила тяло върху дупето на Богданска.

Преди година Александра си сложи 300 кубика силикон именно за да може да се котира в рекламите на бански костюми. "Аз съм с изкуствен бюст, тъй като това ми помага за работата ми на модел - призна тя пред Венета Райкова. - След като ми го поставиха, започнах да се снимам по бельо и бански." Преди да направи корекциите, Богданска имаше повече от скромен бюст на фона на височината й от 183 см и слабата фигура. Операцията се оказа успешна и помогна сериозно за кариерата на Александра.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама