Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6817652 www.bgdnes.bg

Ричард Гиър с трета булка

Звездата залюби поредната хубава жена

На 68 години холивудският плейбой се жени за два пъти по-млада испанка

Белокосият плейбой на Холивуд Ричард Гиър за трети път застава пред олтара с двойно по-млада от него булка.

68-годишният джентълмен с впечатляваща визитка в Меката на киното предложи брак на неземно красивата разведена и с дете испанка Алехандра Силва (34). Сватбата ще бъде на 5 май във Вашингтон. На тържеството ще присъстват само избрани гости, включително и Далай Лама, който е сред най-близките хора на актьора.

Реклама

Ричард е заклет будист, което стана причина за шумния му развод през 1995 г. с топманекенката Синди Крофърд. Когато я среща през 1991 г., Гиър е на 42 г. и светът е в краката му след касоразбивача с Джулия Робъртс "Хубава жена" (1990). Синди също е на върха на славата си и целият моден бизнес се върти около нея. Те са най-известната двойка в света, но нежеланието на протестантското момиче да отглежда деца будисти слага край на щастието им.

През 2002 г. звездата от култовата романтична драма "Офицер и джентълмен" и забавното крими "Американско жиголо" се жени за актрисата Кари Лоуъл, въпреки че са заедно повече от 4 г. и през 2000 г. се ражда синът им Хоумър. Бракът им оцелява 11 г. Повод за раздялата става огнената Алехандра. Тя е дъщеря на бившия вицепрезидент на футболния клуб „Реал“ (Мадрид) Игнасио Силва и няма нищо общо с Холивуд, от който Гиър от години страни.

По образование новата му изгора е маркетинг специалист. Последните години Силва е главен мениджър на бутиковия хотел „Вила Тревиле“ в италианския град Позитано, където за пръв път среща мъжа, който в края на миналия век с лекота покорява женските сърца. Тогава актьорът, който има вечна забрана за влизане в Китай заради пламенната си подкрепа за независимостта на Тибет, все още е женен с Кари. Налага се да брои повече от 100 млн. долара компенсация на бившата си половинка да подпише час по-скоро документите за развода.

Алехандра пак току-що е приключила брака си с милиардер индустриалец, от когото има дете. Клюката в Холивуд гласи, че Силва е готова да роди още един наследник на Гиър, който заради нея е готов да зареже САЩ и да се засели в Европа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама