Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/6822776 www.bgdnes.bg

Ани Хоанг и Люси ядат хлебарки

Фолкпевицата Ани Хоанг похапна скорпион на клечка!

Чалгарката опита екзотичния деликатес по време на почивката си в Тайланд, на която беше придружена от гаджето си - режисьора Люси Иларионов. Двамата се отдадоха на двуседмична почивка, която съчетаха с работни ангажименти.

Ани Хоанг се намръщила на идеята да опита от отровното животно, но все пак събрала смелост и отхапала от мъртвото му тяло, което било прободено от клечка. Набучените гадинки стават все по-популярни през последните години и дори могат да бъдат открити в Западна Европа, където се продават във формата на близалки. Цената им е около 3 евро, а в Тайланд цената им е дори още по-ниска. Люси също опитал от местния деликатес, но се престрашил да похапне и пържени хлебарки, които странно хрупали в устата му.

Реклама

Най-новото попълнение сред синоптичките на Нова телевизия - Нора Шопова, е фен на здравословното хранене и затова от близо две години минала на буболечки. Тя се запалила по похапването на щурци и червеи след репортаж по телевизията за българка, която отдавна практикувала този вид изхранване. Тя много обича бонбони от брашно от щурци.

Люси Иларионов също е почитател на здравословното хранене и не е изключено също да мине на насекомена диета.

Ани Хоанг разкри, че в Тайланд са успели да заснемат не един, а цели два клипа. Поводът за пътуването всъщност е новият дует на певицата с нейния колега и приятел рапъра Дий. Преди да отлетят, двамата изпълнители се сдобиха с екзотични прически на малки плитчици специално за снимките. Режисьор на лентата без изненада е Люси.

"Забавлявахме се много, докато снимахме. Във видеото показваме щурия живот в Банкок, един динамичен космополитен град. Затворихме булевард, наехме тук-тук, снимахме в Чайнатаун, двореца на краля и Аютая, древната столица на Тайланд, не скучахме нито за миг", разказа певицата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама