Реклама
https://m.bgdnes.bg/zdrave/article/6822926 www.bgdnes.bg

Пролетно пробуждане на сексуалните желания advertorial icon

Като част от общото сезонно пробуждане, пролетта активира и нашия организъм, съживявайки сексуалните ни желания. Това е момент, който не бива да се подценява, защото пропусне ли се, или забави, дава отпечатък и върху най-секси летните месеци.

Изследванията отдавна са доказали, че хората правят най-много секс през слънчевите месеци. Пикът е през август, но активирането на мераците започва сега. Тези факти от специалните проучвания, предполагам, не изненадват никого. Но изследователите изнасят и данни, които би трябвало да ни накарат да се замислим в унисон ли сме с настъпващата нагласа за летни любовни ласки.

Защото сега идва и идеалния момент за авантюри и нови емоции. През слънчевите месеци силно нараства не само сексуалното желание, но и процентът на изневерите. Ако нямате партньор или искате да го смените – чудесно. Около вас е пълно с хора настроени на същата вълна. Но ако държите на човека до себе си и искате да не се изкушава да поглежда встрани – трябва да изгоните рутината от връзката си. И да се насладите на концепцията на лятото – съблазнителна плът на показ, парти настроение, ваканция, флиртове...

Ако трудно ви идва от вътре, явно има нужда от малко помощ за настроение. Нещо валидно и за двата пола, ефективно, но безопасно, с меко, но трайно действие. Казва се Камасутра – невероятен природен продукт за стимулиране на сексуалната активност, повишаване на либидото и удоволствието от секса, подходящ и за мъже и за жени. Страхотният ефект на продукта се получава благодарение на мощната формула от прецизно подбрани природни екстракти и биокатализатори за повишаване на сексуалното желание и обостряне на сетивата и чувствителността по време на секс. Камасутра съдържа екстракти от йохимбе и гинко билоба, в комбинация с цинк, ?-токоферол и пиридоксин със силно изразен ефект на афродизиак.

Камасутра спомага за преодоляване на импотентността, подобрява метаболизма и доставя антиоксидантна защита. Камасутра повишава половата мощ и сексуалната способност като спомага за постигането на дълъг, качествен и изпълнен с удоволствие и чувственост сексуален акт. Йохимбинът, съдържащ се в екстрактът от йохимбе, повишава потентността и има афродизиачно, стимулиращо и укрепващо действие. Йохимбинът разширява кръвоносните съдове в областта на половите органи и повишава възбудимостта на центровете, свързани с половия рефлекс. Също така йохимбинът повишава нивата на тестостерона и норадреналина, увеличава мускулната сила, намалява телесните мазнини и може да се използва при спортисти. Екстрактът от Гинко Билоба усилва ефекта на йохимбин, подобрява оросяването на мозъка и периферните кръвоносни съдове и повишава тонуса и еластичността на кръвоносните съдове. Цинк, ?-токоферол и пиридоксин действат в синергия за подобряване на половата функция.

Кога да го използваме? За повишаване на либидото, сексуалната способност и чувствителността на сетивата при секс. За да прекараме едно незабравимо лято с нов партньор, за да върнем тръпката от началото с брачния, за да усетим насладата от ваканцията, за да сме в унисон с лятото.

По 1 таблетка 1-2 пъти дневно. Ефектът на Камасутра се увеличава с удължаването на приема. При високо кръвно налягане и язва на стомаха да се приема в по-ниски дози.

Камасутра – сексуална наслада за мъже и жени

Да искаш, да можеш, да чувстваш!

Камасутра® е запазена търговска марка на фирма БОРОЛА. За консултация с лекар специалист можете да се обърнете към Клиника БОРОЛА, София, 1202, ул. „Цар Симеон” 52, тел. 02/ 983 62 03, e-mail: [email protected]. Може да поръчате онлайн на www.momo.bg.

Реклама
Реклама
Реклама