Реклама
https://m.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/6823139 www.bgdnes.bg

Новата сексбомба Валерия: Взимам матурите и ставам Мис Плеймейт!

Аз съм №1 и без силикон и напомпани устни

Взимам матурите през месец май, правя най-красивия и пищен бал с най-убийствената рокля и после ставам Мис Плеймейт!

Това се зарече пред "България Днес" най-новата сексбомба на родния небосклон - ученичката Валерия Кирилова. Фаталната брюнетка е претендентка за приза Мис Плеймейт 2018 и трескаво се подготвя за конкурса, финалът на който ще бъде в края на годината.

Реклама

До 24 май тече записването и отсяването на кандидатките. Само няколко момичета са одобрени за еротичната надпревара засега, докато мнозина не са харесани.

"Тичам всяка сутрин, ходя на фитнес, храня се здравословно. Подготвям се за конкурса, който искам да спечеля и вярвам, че съм способна и достойна за короната. Аз съм №1 и без силикон и напомпани устни. И без да разчитам на богати чичковци, а само на себе си и подкрепата на верни приятели", заяви пред вестника бъдещата абитуриентка.

Докато усилено помпа мускули и поддържа стегнато тяло със спортуване, ученичката се готви за матури по български език и биология. Категорична е, че ще се справи отлично, какъвто е успехът й в школото през всичките години.

"Имам гадже и съм много щастлива. Появи се в най-трудния момент за мен. Той е всичко, което съм търсила. Адски е забавен и държи много на мен, което съм искала винаги от мъжа", разкрива плеймейтката.

Валерия може да се окаже и най-младата претендентка за еротичната корона. Сегашната Мис Плеймейт Нора Недкова е на 24 години, а сред кандидатките имаше и клонящи към 30-те дами.

Реклама
Реклама
Реклама