Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6823951 www.bgdnes.bg

Джино ЗАБИ огнена блондинка от "София ден и нощ"

Брадърът се залюби с екранната Михаела от сериала

Джино има нова изгора. Плейбоят заби огнената блондинка Михаела от сериала "София ден и нощ".

Бившият на Джена и русата фурия Елизабет, както е истинското име на девойката, са заедно от няколко седмици и демонстрират опасна близост в социалните мрежи. Бианкалана и сексапилната блондинка често излизат из нощните клубове и не крият любовта си. Двамата могат да бъдат засечени и по "Витошка", където си гугукат сладко-сладко.

Реклама

Победителят в последния "Биг брадър" е сочен за един от най-вървежните плейбои в България и се смята, че никоя мацка не би му отказала.

Джино забелязва Елизабет в сериала "София ден и нощ" по телевизията и хлътва по нея. Той веднага намира профила й в социалната мрежа и започва да я омайва. След няколко дни, прекарани в денонощно писане, двамата излизат на среща. Бианкалана за пореден път демонстрира, че е голям джентълмен, и подарява на екранната Михаела огромен букет още при първото си виждане с нея.

Елизабет е лудо запалена по фитнеса, както и Джино. Наскоро Бианкалана се похвали, че е направил тренировка със звездата на холивудското кино Джерард Бътлър. Въпреки че Бианкалана е с шина на крака, той не се отказва да поддържа фигурата си.

Тялото на гаджето на победителя от "Биг брадър" също е супер изваяно. Бети, както я наричат близките, всекидневно отделя по няколко часа, които прекарва в залата, и се подлага на зверски тренировки. Блондинката признава, че следи какво слага в устата си и всяка нейна хапка е премерена. Най-голямата страст на екранната Михаела от "София ден и нощ" са пътуванията. Сексапилната русокоска обича да посещава екзотични и непознати страни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама