Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/6825768 www.bgdnes.bg

Симона Загорова и Славин на една сцена

Дъщерята на Глория - Симона Загорова, победителят в "Екс фактор" Славин Славчев, айдълката Пламена и хитовата певица Диона ще се борят за големите награди във Втория BG MUSIC FESTIVAL.

Общо 22 песни от кандидатствалите 132 са селектирани от компетентно жури за участие в националния музикален форум с конкурсен характер за модерна авторска музика. Събитието ще се проведе на 8 и 9 юни в Летния театър на град Сандански.

Реклама

За тазгодишното издание регламентът на Фестивала бе променен, като се въвдоха четири отделни категории: поп, рок, хип-хоп/R&B и електронна музика. Това бе решено, след като бяха взети предвид мненията на експерти, членове на журито и участници в музикалното събитие.

След популяризирането миналото лято на първия BG MUSIC FESTIVAL, който е призван да даде зелена светлина за българската музика, във второто му издание песни ще представят и водещи звезди от родната музикална сцена.

Освен първите награди от авторитетно фестивално жури във всяка категория, са предвидени и следните специални призове:

Награда на публиката в Летен театър - гр. Сандански;

Награда на телевизионните зрители;

Награда на Журналистическото жури;

Награда на участниците във Фестивала - нова награда (всеки участник гласува за един от останалите, като няма право да гласува за себе си);

Награда на Кмета и Община Сандански

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама