Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/6831025 www.bgdnes.bg

Левандовски: Дано Роналдо не ни вкара отново

"Реал" (Мадрид) излиза като фаворит в първия полуфинален сблъсък от Шампионската лига срещу "Байерн" (Мюнхен). Такова мнение изрази голмайсторът на баварците Роберт Левандовски. Той обърна специално внимание и на суперзвездата на "кралския" клуб Кристиано Роналдо. Чаканият с огромен интерес двубой е тази вечер от 21,45 часа българско време на стадион "Алианц Арена" в Мюнхен.

"Роналдо винаги вкарва срещу "Байерн", но се надявам, че сега няма да го стори. Много важно е какво ще направим като колектив. Ще внимаваме не само за него, а за целия отбор на "Реал". Ако покажем какво можем най-добре, тогава съперникът ще има проблеми. Когато си спечелил Шампионската лига в последните два сезона, това те прави фаворит. "Реал" несъмнено е такъв, но това не означава, че непременно ще продължи напред", отсече Левандовски.

"Настроението в съблекалнята е много добро. В последно време показахме, че сме във форма и горим за всеки мач. За да играеш на финала, трябва да победиш всеки. Искаме да играем много фокусирано и да използваме ситуациите срещу тях. Знаем, че можем да успеем срещу този класен съперник. Мачовете ще бъдат трудни и интересни, но ние вярваме в себе си", добави полският национал.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама