Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6848443 www.bgdnes.bg

Ники и Николета окрадоха Роналдо

Плеймейтката копира ангела на "Виктория Сикрет" Алесандра Амброзио

Груба кражба на корицата на мъжкото модно списание номер едно в Америка "GQ" си позволиха да направят Николета Лозанова и Ники Михайлов, разкри "България Днес".

Най-обсъжданата светска двойка у нас за пореден път прибегна до фотошопа и този път мина всякакви граници, като директно сложи лицата си на мястото на тези на най-добрия футболист в света Кристиано Роналдо и топмодела и ангел на "Виктория Сикрет" Алесандра Амброзио.

Реклама

Плеймейтката и вратарят може би са се надявали, че измамата няма да бъде разкрита, тъй като кадърът на играча на "Реал“ (Мадрид) и бразилската манекенка изгря през 2016-а.

Тогава супермоделът и португалецът заснеха гореща фотосесия за известното по цял свят списание и двамата бяха обявени за мъжа и жената с най-красивите тела на планетата, което беше и поводът изданието да им посвети корицата си.

Две години по-късно Ни Ло и Малката Перука доста нескромно лепнаха физиономиите си на същите тези тела.

"Ники може наистина само да си мечтае да има нещо общо с живата легенда във футбола Роналдо, а тя да бъде супер успешен модел като Алесандра", коментират в интернет наблюдатели, разкрили подмяната.

На старата нова влюбена двойка едва ли им пука много-много, че ги обвиняват в лъжа. На последните им фотоси се вижда, че събират тен в слънчев Кипър.

Николета не спира да рекламира новата си линия бански костюми, като на един от кадрите се вижда как татуираната ръка на Михайлов се опитва палаво да я разсъблече. Дайте нещо ново! Ние тези цици вече сме ги виждали!

Реклама
Реклама
Реклама