Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6850159 www.bgdnes.bg

Проучване разкрива идеалната продължителност на половия акт според жените

Когато става въпрос за секс, жените често таят големи надежди за мъжката издръжливост. Проучване, направено в Австралия, разкрива дамските представи за идеалната продължителност на половия акт, пише в. "Дейли стар", цитиран от БТА.

Според предишни изследвания актът трае между незавидните 33 секунди и 44 минути, като средната продължителност е 5,4 минути.

Реклама

Имайки предвид тези факти, от австралийската компания Prolong са направили проучване, което разкрива представата за продължителността на половия акт от гледна точка на дамите. Оказва се, че женските представи варират в зависимост от възрастта.

Като цяло според дамите идеалната продължителност на половия акт е средно 16,07 минути. По-големи очаквания от мъжете по отношение на креватната им издръжливост имат жените на възраст между 45 и 54 години. В техните представи перфектният секс трае 17,3 минути. Според дамите на възраст между 36 и 44 години е желателно мъжът да издържа в леглото 16,12 минути.

Статистиката сочи също, че за внушителните 78,3 процента от представителките на нежния пол качеството на половия акт е също толкова важно, колкото и неговата продължителност.

Близо две трети от жените - 65,4 процента, са на мнение, че мъжете масово подценяват силата на прегръдките както преди сексуалния контакт, така и след него.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама