Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/6869572 www.bgdnes.bg

Плеймейтката Брита: Митьо Очите не гърми при мен

Коя е тя?

Коя е най-опасната плеймейтка? Тази, която умее да поразява перфектно мишената. Брита Вълдобрева има свое собствено стрелбище и борави отлично с оръжията. Сексапилната старозагорка нашумя след участието си в последното издание на конкурса "Мис Плеймейт". 23-годишната Брита не обича да дава интервюта, защото трудно се доверява на хората. Съгласява се на откровен разговор само за читателите на "България Днес".

- Брита, малцина знаят, че се изявяваш като бизнес дама и развиваш стрелбище. Кое се сваля по-лесно - дрехите или мишената?

Реклама

- Не мога да нарека себе си бизнес дама. Стрелбището е съчетание на приятното с полезното. Не работа, а хоби, което споделям с хора, за които също представлява интерес и носи забавление. Когато човек е убеден във възможностите си и е наясно с целите си, еднакво лесно може както да поразява мишени, така и да застане пред обектива и да покаже, че голотата може да бъде красива.

- Лесно ли е да въртиш бизнес в България?

- Имам щастието и късмета да развивам успешен бизнес. Щом се влага енергия в това, с което се занимаваш, съдбата също ти подава ръка.

- Кое е любимото ти оръжие?

- При мен се стреля с въздушни оръжия. Любимото ми е "Дрозд". Той е автоматично оръжие, което има възможност да изстрелва до 6 сачми само с едно натискане на спусъка. Забавно, нали?

- Стрелбището ти се намира в Слънчев бряг. Там гърмяха по подземния бос Димитър Желязков - Митьо Очите. Познавате ли се?

- Слънчев бряг е прекрасен развлекателен курорт. Свързвам го с много приятели и незабравими моменти. Митьо Очите не е идвал да стреля в моето стрелбище.

- Какъв е твоят тип мъже?

Реклама

- Отношението е от най-голямо значение. Човекът до мен винаги ме подкрепя и ме обича безкрайно много. Късметлийка съм. А колкото до обожателите, много е простичко, всичко приключва с изречението: "Щастливо обвързана съм".

- Ти си една от малкото плеймейтки, която не си е сложила огромни гърди. Защо?

- Наистина засега залагам на естествената визия. Но силиконовото изкушение е наистина примамливо.

- В какви отношения си с последната носителка на титлата "Мис Плеймейт" Нора Недкова?

- Взаимоотношенията ми с Нора не се различават от тези с другите момичета, които участваха в конкурса тази година. Разбираме се, дори нещо повече, успяхме да разбием клишетата, като се сработихме като екип. Не ви се вярва... Заповядайте на следващото "Плейбой" парти, за да се убедите сами!

- Разделяш ли хората на випове и простолюдие?

- Хората деля единствено по отношението. Всички го правим. Обграждаме се с хора, с които имаме общи интереси и ни е приятно да прекарваме време заедно.

- Умееш ли да готвиш?

- Да, готвя всеки ден. Обожавам да се вихря из кухнята! Не зная кое ястие ми се получава най-добре. В обичайното ми меню най-често присъстват пилешкото и телешкото месо, понеже спазвам режим.

- Рода ли си с певеца Стефан Вълдобрев?

- Имаме роднинска връзка, но за съжаление не сме се срещали лично. Признавам си, че обичам да си припявам под душа, но съм реалист и зная, че определено не ми се отдава. Голяма фенка съм на шоуто "Като две капки вода". Моят фаворит е Злати Райкова. Пее, танцува, просто е прекрасна.

- Имаш ли любим спортист?

- Възхищавам се на всички спортисти. Преди години тренирах художествена гимнастика и знам колко усилия и воля са нужни, за да следваш стремежите си. Всички трябва да бъдем горди и да уважаваме хората, които прославят България. На боксьора Кубрат Пулев пожелавам успехи и занапред. Не съм на "ти" с футбола, но като старозагорка, естествено, подкрепям "Берое".

- Кой е най-големият ти порок?

- Не мога да устоя на... шоколад.

- Има ли мъж, с който си мечтаеш за 1 нощ?

- Не бих прекарала една вечер с човек, когото не познавам.

Реклама
Реклама
Реклама