Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6870282 www.bgdnes.bg

Хороскопът на Алена за кралскатa двойка: Бракът на Хари и Меган ще е много труден

Той е тиранин у дома, тя - своенравна

Светът е в трепетно очакване на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. Всички се радват на любовта им, но само хороскопът знае има ли подводни камъни и буреносни облаци в бъдещето на семейния им живот. Предлагаме ви хороскоп на новата двойка, изготвен от най-добрата ни астроложка - Алена.

ПРИНЦ ХАРИ

Принц Хари е роден на дата, която го подтиква винаги да гради стабилност и хармония в отношенията, но съдбовният му път го прави импулсивен, прибързан и рядко обмислящ в детайли действията си човек.

Реклама

Тъй като е подвластен на два земни знака - Дева и Козирог, неговият асцендент, упорството и инатът на Хари са впечатляващи. Не обича необмислените постъпки, нито му харесва прахосничеството. В чувствата е моногамен, но за своята вярност иска вярност. Разбере ли, че е предаден, прекъсва отношенията на мига и не прощава. Заради Слънцето в Дева умее да разчита скритата човешка същност. Хари иска жената до него да е искрена, да е практична и да знае кога да направи мил жест за него и кога да мълчи. Изгряващият знак го орисва на променливост в настроенията. От дреболия спокойният и самоуверен мъж се превръща в досаден мърморко, на който целият свят му е крив. Брачната му половинка ще бъде изненадана да установи, че Хари е тиранин у дома, убеден, че съпругата му трябва да приема и се примирява с неговите отрицателни качества.

МЕГАН МАРКЪЛ

Меган Маркъл е орисана на трудности в живота си заради датата си на кармична разплата, на която е родена. Житейските изпитания са с удвоена тежест заради съдбовния й път. До нейната 32-ра година е имала наложена съдбовна забрана за брак - първият й брак се е разпаднал. В периода си 32-41 години е орисана да създаде семейство извън своята родина, което й се случва. Родена във властта на елемент огън, от Меган струи енергия и желание за действие. За нея е важен моментният импулс. В същото време често е вглъбена и обективна, особено когато трябва да вземе сериозно и жизненоважно решение. Практическата същност на живота невинаги я интересува. Разумна и логична, рядко успява да намери своята среда и хората, които да я приемат изцяло, защото е прекалено точна в мненията си и не е лицемерна, а истината не винаги се приема. Обича живота и му се отдава изцяло. Консумира от него най-хубавите мигове с ясното съзнание, че й принадлежат. Мъжът, за когото Меган мечтае, е длъжен да бъде смел и силен и най-важното - да е водещата личност в дуета, това е основното условие за дълготрайно разбирателство. Заради асцендента си в Рак Меган се вживява до крайност в традициите и изисква около себе си определен ред и начин на поведение, а това може да не се хареса на кралското семейство, в което влиза. Осемте синастрични звездни карти ни разкриват, че булата никога няма да се остави да бъде спирана в своя устрем, а спокойствието на Хари ще я дразни до бяс и агресия, които ще се изявят, когато заживеят под един покрив и поемат тежестта на брачните отговорности, и ще е причина той да се опитва да избяга от нейното влияние. Трудно ще се научат да уважават потребностите на другия в делника на семейното партньорство.

В интимен план разбирателството е възможно, но Хари е длъжен да мери думите си, което е малко вероятно, а Меган да се примири и да спазва неговия ред в общия им дом. Денят на тяхната сватба е обвързан с ново начало и прибързаност, но и с кармична разплата заради осъзнати материални стремежи, която ще наложи своите наказания след време, ако не бъдат потиснати тези мечтания. Бракът има шанс да оцелее, но усилията, които и двамата трябва да положат, може да им се сторят прекомерни и безсмислени.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама