Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6870322 www.bgdnes.bg

Мария ПРЕЗ ДЕН в Лондон

Ще има ли сватба?!

Супервлюбена в работохолик, чувства се "крехка" до него 

"Два пъти седмично летя до Англия. Там е любовта ми!", съобщи сама Мария!

Хитовата чалгаджийка вече е на 36 г., но най-великата емоция я тресе все едно е ученичка. "Не че го крия, просто вече обичам анонимността си. В началото във всяка връзка има неща, които трябва да се доказват", разкрива интимни подробности Мария.

Тя издава, че са заедно с новия си приятел от няколко месеца и много си приличат по характер. Тя е работохоличка, той - също. "Но не е англичанин, българин си е. И не е в Лондон, а близо до столицата", побърза да уточни Мария за бизнесмена, който е легнал на сърцето й.

Реклама

Между небезизвестния Християн Гущеров и новата тръпка Мария имаше вземане-даване и с други мъже, преживя няколко афери, но, както се казва - нищо сериозно. С анонимния бизнесмен ги запознали общи приятели и "от дума на дума" любовта разцъфтяла.

При едно от пътуванията Мария запознала щерка си Марая с почтения господин и за нейна огромна радост двамата се разбират отлично. "Аз съм посветила живота и времето на моето дете", уточнява Мария и обяснява, че любовта си е любов, но е много важно мъжете в нейния живот да се разбират с 10-годишната Марая.

"Той е голям човек, до него се чувствам мъничка и крехка", казва миньончето. Тя уверява, че вече се е уморила от "биене на барабани" и публично афиширане на връзките си. Иска да им се отдаде напълно на спокойствие, без да й бърникат в личния живот.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама