Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6870712 www.bgdnes.bg

Фики и Гюлджан крият бебето!

Покриват с шал количката, в която спи 3-месечното бебе Тони

3 месеца откакто станаха родители, хитовият изпълнител Фики Стораро и благоверната му Гюлджан все още не показват лицето на своя син Тунчер.

"България Днес" улови звездната двойка по време на разходка в центъра на София. Младото семейство изведе на въздух пеленачето, кръстено на именития си дядо Тони Стораро, който по лична карта обаче е вписан с турското си име Тунчер.

Реклама

Впечатление направи, че майката Гюлджан бди като орлица над рожбата си. Няколко пъти тя спираше, за да провери как се чувства мъничето в количката. Родителката старателно бе покрила бебешкия кош с шал, за да не се вижда лицето на най-малкия наследник в клана Стораро.

Досега нито Фикрет, нито Гюлджан са пускали снимки в социалните мрежи как изглежда първородният им син. Къде от суеверие, къде от друго, факт е, че двамата не разкриват никакви подробности около интимния си свят, нито занимават околните с най-милото си.

Преди броени дни "България Днес" отново засече певеца с жена му, този път без бебето Тони. Двамата се бяха отдали на романтична вечеря в едно от предпочитаните заведения на бул. "Витоша". Поводът бе година от съвместното им съжителство под един покрив. Фики Стораро поръча малка шоколадова торта, с която да зарадва любимата си. След вечерята двамата се отправиха към дискотека, където той имаше участие. Гюлджан бе плътно до него и по време на ангажимента му в чалга клуба.

"Тя е прекрасна майка и много се грижи за мъжа си, няма нищо общо с разглезените млади момиченца, които не излизат от салоните за красота. Гюлджан е естествена и го плени именно с натуралната си визия и благ характер", издават пред вестника отлично запознати с финеса на хубавицата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама