Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6908973 www.bgdnes.bg

Педофил се снима в тв сериали

Няма договор с Би Ти Ви, бил подбран от кастинг агенция

Осъден за педофилство влезе в телевизионни сериали.

Мартин Карамихайлов, познат от десетилетие на органите на реда, бе забелязан да се подвизава на снимачната площадка на най-новата продукция на Би Ти Ви - сериала "Скъпи наследници".

Оказва се, че хобито за осъдения силистренец е киното, тъй като това не е първата продукция, в която той взима участие. През 2017 г. Карамихайлов участва като статист и в друг сериал - "Ние, нашите и вашите", който се излъчва по Нова телевизия. Привърженик на българските сериали открил странното и озадачаващо съвпадение. "Меко казано, странно е, в сериали, насочени към тийнейджъри, да участва осъден за педофилия", коментират тв любители.

Реклама

В "Скъпи наследници" подсъдимото лице се появява в началото на 48-и епизод. В сцената Мартин снима заедно с подрастващо момче. Двамата са седнали на масата, като за част от секундата Карамихайлов поглежда към момчето с видимо "нежен поглед". Имайки предвид съдебното му минало, стотици фенове се разгневиха на екипа на сериала.

Припомняме, че Мартин бе задържан и осъден за гаври с момчета през 2010 г. По това време 27-годишният Мартин е доброволец от над 10 г. в Червения кръст.

След солидни данни за блудства с малолетни прокуратурата в Силистра го обвини в съхранение и разпространение на порнографски материали и за злоупотреба с момчета под 14 години в безпомощно състояние. При специализирана спецакция от дома му са иззети още компютър с над 700 порноснимки на малки деца, както и негови снимки с момчета. Открити са още пистолет и белезници. Тогава окръжният съд в Силистра му дава 8 г. затвор.

През 2014 г. името на Карамихайлов отново изскача в криминалните хроники. Този път обвиняемият се свързва с жертвата си чрез социалните мрежи. Той склонил жертвата си да се видят на среща в столичния квартал Бояна. По време на една от срещите Карамихайлов започнал да опипва малолетния и дори му казал, че трябва да се скрият, защото действията им били незаконни. Дни по-късно мъжът пак се видял с жертвата си. Въпреки че били на оживено място, Мартин започнал да блудства с момчето. Именно десетките граждани, станали свидетели на случката, подават сигнал към полицията. Мъжът е задържан през 2016 г. и осъден на 4 г. затвор заради блудство с 13-годишно момче.

Въпреки присъдите затворникът не само че е на свобода, а и се подвизава като епизодичен герой в сериали, предназначени за подрастващи.

"България Днес" се свърза с говорителите на сериала за коментар.

"Направихме проверка по казуса. Наистина човекът е същият. Телевизията няма договор с него, той е нает от частна агенция, отговаряща за статистите в продукцията. И аз съм озадачена като вас, защото той е на свобода и е одобрен от кастинг агенцията. Това е единственото му появяване в кадър и не се е снимал с деца", коментираха пиарите на Би Ти Ви.

Реклама
Реклама
Реклама