Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/6909118 www.bgdnes.bg

Шампионките на световното

Кои са най-готините футболни половинки на световното първенство, което започва в четвъртък в Русия? "България Днес" ви представя 4 от най-атрактивните мацки. Сред тях попадат имена, за които се знае по-малко. Безспорно най-популярните гаджета са певицата Шакира, която ходи с испанския защитник Жерар Пике, както и култовият модел Памела Андерсън, топлеща завивките на Адил Реми от Франция.

По пет пъти седмично креватни упражнения с гаджето си тренира вратарят на Германия Кевин Трап. За това разкрива лично бразилският топмодел Изабел Гулар. 33-годишната красавица не обича да държи на сухо любимия си преди мачове. Тя споделя, че след важна победа на "Пари Сен Жермен" двамата изобщо не спят, тъй като се отдават на горещи ласки през цялата нощ. "При загуби не правим секс", споделя Изабел. Гулар добива известност като един от ангелите на Victoria's secret. Висока е точно 177 см. За нейно съжаление Трап е едва трети вратар на Бундестима след Мануел Нойер и Марк-Андре тер Щеген.

Реклама

С 11 години по-младо е гаджето на английския национал Деле Али. Руби Мае е една от най-горещите половинки на Острова. Двамата се показаха за първи път заедно по време на европейското първенство преди 2 години. Руби е била лице на колекциите на "Долче и Габана" и "Адидас". Стана ясно, че жените на английските национали ще ходят с персонална охрана по време на световното.

Нападателят на "Марсилия" Флориан Товен се гордее с едно от най-красивите гаджета във френския национален отбор. Това е бившата Мис Лазурен бряг Шарлот Пирони, с която са заедно от 2016-а. Година по-късно двойката се разделя, но Товен не може да издържи без ослепителната Шарлот. Медиите във Франция разказват как футболистът е отишъл при първата подгласничка на Мис Франция 2015 и паднал на колене пред нея, за да я моли да се съберат. Пирони, която е модел и журналист, се разчувствала от думите на своя бивш любим и го приела обратно.

В руския национален отбор е пълно с красавици, но може би най-ослепителната е съпругата на Юри Жирков - Инна. Тя е бивша Мисис Русия и изглежда страхотно, въпреки че отдавна е майка на две деца и се е отдала на семейството. При спечелването на титлата за красота през 2013 години Инна сериозно се изложи и предизвика огромен скандал. В тв интервю след конкурса тя не можа да се сети дали Слънцето се върти около Земята или обратното. "Без съмнение е Слънцето... или може би Земята? Не знам", каза Инна. Впоследствие тя бе съсипана от медиите и в крайна сметка се отказа от титлата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама