Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/6911175 www.bgdnes.bg

Лили Иванова ремонтира дома (СНИМКИ)

Ударен летен ремонт на дома си в центъра на столицата прави Лили Иванова, видя "България Днес".

Примата вероятно е решила, че след дълги години еднообразие е време да освежи апартамента си. Лили е наела екип от майстори, които да изпълнят всички нейни прищевки. В помещенията ври и кипи от здрав труд, като певицата лично следи дали работниците съвестно си вършат работата.

Реклама

Заради ремонта Иванова се е изнесла от жилището и вече повече от месец обитава друг свой имот. Точното й местонахождение е мистерия и нито съседите й, нито близките й знаят къде живее певицата в момента.

"България Днес" успя да заснеме Лили при едно от идването й до жилището в столичния център. Певицата строго огледа свършената работа и даде напътствия какво още да се направи. Майсторите чинно я слушаха и не смееха да я прекъсват, тъй като изпълнителката беше заложила на назидателния тон. След даването на указания Лили се качи в автомобила си и шофьорът й я откара към мистериозното й временно местообитание.

Лили Иванова ще се върне в стария си дом вероятно с настъпването на есента. И без това през лятото тя няма да се задържа дълго време на едно място, тъй като има сериозни ангажименти и ще й се налага често да пътува.

И докато в апартамента си прави промени, Иванова отново беше традиционалистка в избора си на облекло. За пореден ден певицата се появи в типичните за нея кожени дрехи и обувки на високи токове. Задължително беше и присъствието на тъмни слънчеви очила, които скриваха голяма част от лицето й. Въпреки хладното си отношение по време на престоя Лили си тръгна с усмивка, поздрави дружелюбно облечения в анцуг неин помагач и напусна временната строителна площадка.

Да му мислят комшиите, които трябва през летните месеци да слушат бормашините и чуковете по стените си!

Реклама
Реклама
Реклама