Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6928571 www.bgdnes.bg

Грета Ганчева с баничка за из път

Съзнателен аборт от Емил Димитров признава, че е направила Грета Ганчева. Певицата била бременна в четвъртия месец и по време на турне в Съветския съюз абортирала. Била едва на 20 години и решили, че им е още рано да имат наследство. Двамата така и нямат деца, а бракът им продължава кратко. След това Димитров има син, роден от съпругата му Мариета Гьошева.

Всичко това е отдавна минало за Грета Ганчева. Смелата певица от рано се е подготвила за морето, където ще празнува 75-ия си рожден ден. Първата съпруга на Емил Димитров се стяга отрано за юбилея, като натъпка куфар и две чанти с дрехи и провизии и тръгна към по-хубавата част на България в летния сезон, видя "България Днес".

Реклама

Най-вероятно певицата, изпяла шлагера "Тумбалалайка", ще отмаря в китната си гарсониера в Свети Влас. За жилището бившата съпруга на покойния актьор Васил Бъчваров не крие, че е личен подарък от Тодор Живков. Всяко лято Грета Ганчева почива в апартамента си край морето най-често с дъщеря си Мила и внука й Владимир Владимирович Новак. Малкият юнак е на шест години и половина и е любимец на баба си.

Видимо Ганчева изглежда много добре за годините. Накипрена със свежа лятна рокля на цветя и голям бял кръст на гърдите, бившата изгора на Емил Димитров не се свени да хапва топли банички сред "простолюдието" в района на "Лъвов мост" в столицата.

Закусвалнята е последна спирка на певицата и актриса, преди да отиде до Централна гара и да отпътува за морето. Този път няма държавна "Волга" и антураж от УБО, както и полет с правителствения самолет в компанията на бай Тошо, по време на който решава да й подари жилището в Свети Влас.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама