Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6946776 www.bgdnes.bg

Валери подпука и заведенията в София

След Слънчака вицепремиерът Валери Симеонов пренесе акция "Шум" по софийските заведения! В сряда вечерта той се появи, за да секне купона в бар на столичната ул. "Гурко", видя "България Днес". Само ден след като обяви, че в Слънчев бряг вече може да се спи по-спокойно, подпука и клубовете в София.

Около полунощ вицепремиерът нахлу изненадващо с двама полицаи и свитата си от близо 10-15 души в бара и се насочи директно към управителите и диджея, за да спрат музиката, като обясни, че действа по сигнал. Появата му накара забавляващите се софиянци да извадят телефоните си и да започнат да снимат. Един от ентусиастите с телефон в ръка отнесе проверка на документи от ченгетата.

Реклама

"Не мога да разбера какво правите?", обърна се Симеонов към присъстващите. Въпреки че секна забавата, две момичета долетяха да се снимат с неканения гост. "Да не сте криминално проявени и да ме изтипосате някъде, че сте се снимали с мен", поинтересува се вицепремиерът. Девойките приеха с усмивки любопитството му и го увериха, че не са от контингента на министър Валентин Радев.

Валери Симеонов получи и покана да провери за незаконни строежи в жк "Младост", където багери отново настъпват под прозорците на живеещите, както и да изслуша протестиращите там. "Това не е в моя ресор, но който иска - да заповяда при мен", заяви патриотът.

След като прекара известно време в разговори, Симеонов и антуражът му си тръгнаха, като се накачиха в джип и няколко коли, паркирани на улицата. Повечето от тях бяха с бургаска регистрация. Не стана ясно дали политикът се прибра за почивка, или се насочи в друга посока, за да прекъсне поредната шумна забава.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама