Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/6960804 www.bgdnes.bg

Бербо най-накрая показа Елена

Димитър Бербатов изкарва половинката си Елена от нелегалност!

Това отчетоха фенове на нападателя тези дни. А причината са няколко клипчета, които голмайстор номер едно на националния отбор качи. На тях изненадващо за първи път се появява и Елена. На едно от видеата Бербатов закачливо я избутва, за да остане насаме с голямата любов на своя живот - футболната топка. На друго двамата седят край басейна.

Години наред Бербо пазеше жената до себе си и не се появяваше с нея в обществото. Само папараците успяваха да я уловят от време на време. Елена се появи за първи път в светлините на прожекторите на благотворителния мач, който нападателят организира преди повече от година. Тогава тя зае място в ложите на Националния стадион заедно с двете им дъщери и майка му Маргарита.

Реклама

В последните месеци Бербатов качваше свои снимки с децата си, но никога и с жена си. До миналата седмица. Явно с края на футболната си кариера шампионът на Англия с "Манчестър Юнайтед" все по-малко пази личния си живот.

В последните дни семейството бе на почивка, но не в Слънчев бряг, където има апартамент в тузарски комплекс, а в чужбина. Дестинацията остана тайна. Но Бербатов съчетава приятното с полезното. Той не спира работата си по своята автобиография, която смята да издаде скоро.

Заради забавленията през деня футболистът намира време за нея късно вечер, когато всички останали спят. Тогава на спокойствие препрочита различни пасажи - маха нещо, добавя друго.

"А истината е, че не е лесно да пишеш книга! Трябва да си спомниш толкова много неща, дати, събития, хора, мачове и т.н... Но се получава страхотно и нямам търпение да я прочетете!", сподели тези дни Бербо.

От няколко месеца нападателят е без отбор. Той вече обяви, че ако до края на летния трансферен прозорец не си намери такъв, официално ще сложи край на футболната си кариера.

Реклама
Реклама
Реклама