Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/6967058 www.bgdnes.bg

Гери-Никол отчаяна от мъжете

Тръгва на европейско турне

Те са байганьовци, изригна певицата, която си няма гадже

Гери-Никол е отчаяна от български мъже. Яката дупара има редица обожатели, но според нея те не са достойни за сърцето й. Гери твърди, че родните мачовци са прототип на Алеко-Константиновия герой - Бай Ганьо. Точно поради тази причина певицата още е без гадже, колкото и да й се иска да открие най-накрая любовта.

"Българските момчета са ми много байганьовци", призна Гери-Никол.

Изпълнителката няма търпение да се влюби лудо в някой младеж, който да й открадне сърцето. След като е отегчена от родните хубавци, Герито насочи вниманието си към чужденците, които според нея са възпитани и ерудирани.

Реклама

Въпреки огромната слава, която натрупа в последните години, яката дупара стои здраво стъпила на земята и не се главозамайва.

"Знам коя съм. Следвам мечтите си. Не летя в облаците въпреки успехите, които постигам", обясни певицата.

Гери е на път да направи нещо рядко срещано сред български певци и певици, а именно европейско турне. Нещата около него вече са задвижени и към края на лятото певицата ще обяви градовете, в които ще има изяви. Със сигурност страните, в които ще пее, няма да са само източни, а ще има концерти и в Англия, Германия и Франция.

Гери, която наскоро ще навърши 20 години, все още слуша внимателно съветите на родителите си.

"Те ме критикуват най-много. Понякога ми става гадно от думите им, но знам, че са прави", обясни варненската изпълнителка.

Изгрялата от предаването "Х фактор" певица обясни, че рядко има проблеми със закона, но бързо ги изглажда.

"Полицаи ме спират понякога. Когато ме видят, искат автограф за детето си или внучето си", обяснява певицата.

Реклама
Реклама
Реклама