Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/6969705 www.bgdnes.bg

Кербер: Сама съм, нямам гадже

Тенисът е основният приоритет в моя живот, обяви шампионката от "Уимбълдън"

Шампионката от тенис турнира "Уимбълдън" Анджелик Кербер си няма гадже. Германката призна, че е сама, в интервю за "Билд". Синеоката блондинка е сред най-апетитните мацки в световния тур, но никога не е била забелязвана с мъж от папараците.

"Очаквах да ме питате въпроса за гаджето - с усмивка отговаря Кербер. - Не бързам за никъде. Когато не очакваш нещо да се случи, то се получава. Ще се оправя тогава."

Реклама

За 30-годишната германка основният приоритет в момента е тенисът.

"Това е моята работа и моят живот - обяснява Кербер. - Когато се прибера у дома, съм различна. Опитвам да живея като всяка друга жена на моята възраст."

Сексуалният живот на звездата винаги е бил забулен в тайнственост. Тя никога не се е появявала на публични места с гадже. Според слуховете нейната единствена връзка е с треньора Торбен Белц. Двамата започват да работят заедно през 2003-а. В продължение на 10 години Анджелик и Торбен летят из цял свят по турнири, но след това се разделят.

Тенисистката и треньорът подновяват сътрудничеството през 2015-а, но приключват в края на 2017-а.

Кербер е доста апетитна партия. Тя е изкарала над $26 млн. в своята кариера от наградни фондове и два пъти повече от реклами.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама