Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6971035 www.bgdnes.bg

Обвиниха 4-има за убийството на рапъра Екс Екс Екс Тентасион

Съд във Флорида обвини четирима души в убийството на рапъра Екс Екс Екс Тентасион и извършване на въоръжен обир, съобщиха световните информационни агенции.

Обвинения са предявени срещу 22-годишните Дедрик Уилямс, Майкъл Боутрайт и Робърт Алън и 20-годишния Трейвън Нюсъм.

Реклама

Уилямс бе задържан два дни след убийството, а Боутрайт - по-рано този месец, докато местонахождението на Алън и Нюсъм все още е неизвестно, припомня БТА. 

Колата, шофирана от Екс Екс Екс Тентасион, чието истинско име е Джасей Дуейн Онфрой, била блокирана от тъмен джип, докато той излизал от магазин за мотоциклети през юни. От джипа излезли двама въоръжени маскирани мъже, които възнамерявали да ограбят рапъра. Той носел чанта "Луи Вюитон", в която имало 50 000 долара в брой. Двадесет годишният рапър бил прострелян няколко пъти от един или няколко въоръжени мъже, които откраднали чантата и избягали, поясниха от полицията.

В обвинението се уточнява, че изстрелът на Боутрайт е бил фатален. Най-малко един от заподозрените - Уилямс, е бил заснет от охранителна камера в магазина. Той заяви в полицията, че бил заедно с другите трима мъже в магазина, но не знаел предварително, че те възнамеряват да ограбят Екс Екс Екс Тентасион.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама