Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7001655 www.bgdnes.bg

Щерката на Радев на яхта

Показва завидни стегнати форми 

На екзотичен гръцки круиз отплава дъщерята на президента Румен Радев Дарина.

Красавицата предпочете плажовете на южната съседка, където близо седмица се припича под жаркото слънце.

От фотосите в социалните мрежи, които наследницата на Радев качва, става ясно, че Дарина дори е пътешествала с малка яхта. Единадесетокласничката плава облечена в бански, който не оставя нищо на въображението. Дари разкрива доста апетитни форми, а завистници коментират, че ученичката с лекота може да стъпи на модния подиум с дългите си крака.

Реклама

Радева пътува заедно със своя дългогодишен приятел Иво Димитров. Мнозина заподозряха, че двамата са на любовен воаяж, но двамата млади са категорични, че любовта им е само приятелска. За дългогодишната приятелска връзка между двамата гарантира и майката на Дари - Гинка Кесякова. Именно тя отрече категорично щерка й да върти любовни романси.

Въпреки че е дъщеря на върховния главнокомандващ, Дарина няма проблеми да се придвижва без допълнителен кортеж, който да я пази и следи. От началото на лятото красавицата не спира да обикаля родината. След като се завърна от гръцката си почивка, тя се отправи по планините. Отново с верния си приятел Иво, Дарина изкачи планина до пловдивското село Равнища. Двамата се снимаха за спомен и дори си направиха еднакви временни татуировки, които да символизират приключенията им.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама