Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7008783 www.bgdnes.bg

Бербо съсед на Лили

Бербатов стана съсед на легендата Лили Иванова. Футболистът си е купил имот в същия блок, където такъв има и певицата.

С нова два апартамента, оценявани на близо един милион лева, се обзавел Димитър Бербатов, показа проверка на "България Днес". Жилищата са с площ от по 107 квадрата, а към тях вървят и просторни гаражи. Както подобава на звезда от неговия ранг, имотите на Берба са на тиха уличка в топцентъра на София. Заради престижното си местоположение цената на жилищата в района не пада под 2500 евро за квадратен метър. За това и основни купувачи са известни бизнесмени, чужденци и хора с контакти в подземния свят. Подобни суми не са проблем и за самия Бербатов, който изкара десетки милиони по време на футболната си кариера. Богатството на някогашната звезда на „Манчестър Юнайтед“ не му пречи да минава и тънко в опит да спести някой лев, когато може. Такъв очевидно е и случаят с двата апартамента, показва справка в Имотния регистър. Според документите по сделката Берба е платил за двете жилища и гаражите едва 97 701 лв. Подобна цена според брокери е минимум десет пъти под пазарната, което подсказва, че сделката вероятно е реализирана по данъчна оценка. Така купувачът си спестява солидни суми, дължими като данъци на държавата, и нотариални такси.

Реклама

Апартамент в свръхлуксозната новоизградена кооперация на Бербо отскоро има и Лили Иванова. Жилището е с площ от 196 квадрата, а за него естрадната прима плаща далеч по-реална цена, обясняват експерти. Любопитно е, че апартаментът на Лили е разположен на един етаж с единия имот на Бербатов. Такава двете звезди ще могат преспокойно да си другаруват и ходят на по кафе и торта по чехли и домашен халат.

Близките срещи между певицата и футболната звезда за момента са по-скоро хипотетични, обясняват запознати. Твърди се, че апартаментите на Бербатов в момента стоят празни. Докато си е у нас, Митко обитава луксозната къща в столичния кв. Бояна. Твърди се, че жилищата на Бербо са купени като инвестиция. Далечните му планове са в тях един ден да се нанесат двете му дъщери Деа и Елиа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама