Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/7010721 www.bgdnes.bg

Гръмнаха гърдите на фолкпевица

Силиконовите гърди на фолкпевицата Марина Тошич гръмнаха, сигнализираха на "България Днес" наблюдателни нейни почитатели.

Изпълнителката със сръбски корени, която от малка живее и пее в България, не спира да публикува свои разголени снимки. Фолкаджийката заголва гърди, дупе и застава в разнообразни сластни пози. На един от кадрите се вижда тревожното състояние на гърдите й. "Изглежда сякаш шевът след поставянето на импланта се е пръснал и притеснително във всеки един момент може да изтече", коментират с присвити очи разтревожени почитатели на блондинката. Въпреки това не липсват и мъже, които харесват визията на изпълнителката, която не оставя голяма от част тялото си на въображението.

Реклама

След хирургическа интервенция за поставяне на силиконови импланти има период, в който шефовете ясно си личат. Докато разрязаното място зарасне, отнеме известно време и тогава дамите предпочитат да се крият. Не е ясно дали Марина Тошич наскоро си е правила операция, или изпитва проблеми с имплантите си.

Тревожната снимка е направена на един от луксозните плажове на тузарския курорт Сен Тропе. От известно време чалгарката е на обиколка из Монако, Швейцария и престижните курорти на Френската Ривиера. На всички кадри тя позира сама, като не е ясно кой я придружава на екзотичната почивка. Младата певица е убедена, че на този етап от професионалната си реализация едно сериозно обвързване само би й попречило. В момента цялата й енергия е съсредоточена в създаването на музика и обогатяване на музикалния й репертоар.

Марина Тошич обича да се разголва и често заснема провокативни фотосесии. Отделно тя радва феновете си и със секси селфита. Тя е почитателка и на белфитата - селфи, при което момичетата си снимат дупетата, докато лежат на плажа.

"Аз съм едно сръбско момиче, което отдавна имаше желание да пее, още когато видях за първи път песните по телевизия "Планета", и ми се създаде една мечта, която се радвам, че сбъднах. От 9-годишна мечтая да стана част от "Пайнер", откровена е Тошич.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама