Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/7040944 www.bgdnes.bg

Бившата на Фики пъчи цици (СНИМКИ)

Бързо набиращата популярност фолкпевица Джулия щедро показа огромните си силиконови гърди, забеляза "България Днес".

Бившата приятелка на чалгаря Фики имаше шеметни няколко месеца, в които увеличи бюста си, пусна няколко хита и стана от разпознаваемите имена в родния попфолк.

Реклама

На едно от последните си участия в столична дискотека Джулия излезе по прозрачна рокличка, която повече разкриваше прелестите й, отколкото да скрива природните й дадености. Под дрешката се подаваха двете внушителни полукълба, а чалгарката не правеше никакви усилия да ги прикрие. В близкото минало изпълнителката беше с много скромно деколте, но със слагането на силикона стана провокативна и използва всеки удобен момент, за да покаже порасналите си придобивки.

Прозрачните дрехи продължаваха и към краката й, където имаше повече благоприличие и не се виждаха интимните й части, но зяпачите нямаха нужда от голямо въображение, за да видят Джулия полугола.

Няколко от мъжете в нощното заведение не издържаха на провокацията и се нахвърлиха върху фолкпевицата като прегладнели вълци в средата на зимата. Младежите заградиха силиконката с микрофон и започнаха страстно да танцуват около нея. Джулия не изглеждаше разтревожена от полученото свръхвнимание и се отдаде на еротичното предизвикателство. Някои от по-напористите й фенове опитаха да се докоснат до силиконовата гръд, но мигновено бяха отблъснати от певицата.

Чалгарката многократно е заявявала, че няма сериозен приятел и точно сега не се нуждае от обвързване, тъй като иска да се отдаде изцяло на кариерата си. Затова и няма кой да й пили на главата, че се държи непристойно, и няма нужда да се отчита пред мъжа си вкъщи.

Джулия стана известна като гадже на Фики, когато той изгряваше на музикалната сцена. Лично с негово съдействие тя подписа с музикална компания "Пайнер". Впоследствие Фики я заряза, за да се залюби с Гюлджан, с която вдигнаха сватба и в момента са горди родители. Джулия прие тежко раздялата и до ден днешен избягва служебните срещи с бившия си приятел. Зад кулисите по време на концерти те се разминават мълчаливо, като дори не си разменят и усмивки.

"Джулия беше лудо влюбена във Фики. Обожаваше го, но той реши да я разкара. Тя не можеше да повярва, че голямата й любов я е изоставила. Депресира се и реши да вложи всичките си сили в музиката. Стана работохоличка и в момента е успешна изпълнителка", коментират близки до съдбата на изпълнителката.

Реклама
Реклама
Реклама