Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/7045801 www.bgdnes.bg

Ванко 1 разкрит! Забил е чалга фурия (НЕВИЖДАНИ ДОСЕГА СНИМКИ)

Ванко 1 показа гаджето си дни преди да влезе в къщата на "ВИП брадър".

Популярният рапър люби чалга фурията Теди Александрова, научи "България Днес". На ексклузивните снимки за първи път виждате двамата да се натискат на публично място!

Бившият затворник е един от най-чаканите герои в новия сезон на популярния телевизионен формат. Ванко 1 е заедно с русата фолкдива не от една нощ, но в началото упорито крият връзката си. Пловдивчанинът бе женен, но се разведе. Теди Алесандрова има славата на една от най-разкрепостените "пайнерки". Блондинката няма никакви задръжки в текстовете и клиповете на песните си.

Реклама

Ванко 1 и Теди Александрова почти се награбиха в сепаре на нощно заведение. Влюбените бяха забелязани в една от най-популярните чалгаджийници в Студентски град. Рапърът очевидно нямаше проблем с ориенталските ритми, но отделяше цялото си внимание към своята любима.

Изпълнителката на хита "Влюбена" се беше барнала с изключително секси тоалет, прилепнал плътно по тялото й. Тя постоянно провокираше рапъра, като сядаше в скута му или кършеше снага току пред погледа му. Ванко не оставаше по-назад и я прихващаше с ръка през тялото. На моменти двамата се отдаваха на страстни целувки в тъмното ВИП сепаре.

Пловдивският рапър бе облечен небрежно с къси дънкови панталонки и черна тениска, която едва побираше нацепените му бицепси. На лявата си ръка Ванко 1 неизменно носи златен часовник. На масата пред светската двойка се разливаха и скъпарски питиета. Музикантът, който тази вечер ще прекрачи прага на къщата в Нови хан, си пада по марковото отлежало уиски. Теди Александрова залага на вино тип розе, задължително охладено в лед. Влюбените разхлаждаха нажежените между тях страсти със студена вода и енергийни напитки.

Очевидно Ванко 1 е решил да не пази в тайна връзката си с Теди. Това стана ясно и от десетките поздрави, които цяла вечер диджеят на заведението отправяше към рапъра. След като почти го направиха пред погледа на останалите посетители, Ванко 1 и чалга звездата отпрашиха в ранните часове в неизвестна посока. Двамата ще се разделят за известно време, тъй като Иван Главчев, както е истинското му име, влиза в риалити формата. В същото време Теди Александрова остава извън къщата и продължава с участията си.

Рапърът и чалгарката упорито крият интимните си отношения, макар че свободно обикалят столичните дискотеки, където без свян демонстрират разкрепостено поведение. Именно след такава бурна вечер бившата дуетна половинка на Мишо Шамара си навлече проблеми с органите на реда.

Реклама

Решетки и любов за Иван Главчев

В края на миналата година след споразумение с прокуратурата Иван Главчев се съгласява да излежи три месеца в затвора. Повод е залавянето му пиян да прибира от участие Теди Александрова с джип "Мерцедес". Случката се разиграва в центъра на София, а алкохолната проба показва, че рапърът е седнал зад волана с 1,3 промила алкохол в кръвта.

Това е пореден негов престой зад решетките. Първото му влизане в затвора е по обвинение за склоняване към проституция на десетки млади девойки в Рим, Париж, Ница, Мадрид и Брюксел. Тогава Ванко 1 беше на върха на популярността си и съдебните заседания по делото му предизвикваха широк обществен отзвук.

Въпреки втория престой зад решетките Теди Александрова не се отказва от рапъра и го чака да излезе на свобода, за да продължат любовната си авантюра.

Изпълнителката запълва времето на чакане с маратон от участия, тъй като напоследък е една от най-търсените изпълнителки от кръшния жанр. На изявите си в нощните заведения тя се държи изключително провокативно, което се е превърнало в нейна запазена марка. Тя си показва задните части, нагълтва гърлото на бутилки с алкохол и изпява на микрофона неприлични сексуални изпълнения. Теди предпочита да не говори открито за личния си живот, тъй като е изпълнена със суеверия. Преди години нейният любим загина при токов удар и тя му посвети баладична песен. Оттогава фолкаджийката упорито крие мъжете в живота си и затова и сега не иска да признае, че с Ванко 1 са нещо повече от приятели.

Реклама
Реклама
Реклама