Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/7063358 www.bgdnes.bg

Нора прецака брадъра

Оплюваната и сочена с пръст за глупава плеймейтка Нора Недкова прецака Биг брадър!

Блондинката изненадващо беше изгонена от риалити шоуто, но реално тя печели от цялата ситуация.

Реклама

Предисторията. В деня на напускането си на къщата Нора се скарва с продуцентите, защото личният й фризьор не я посещава достатъчно често. Недкова беснее и изкарва продуцентите извън нерви. Същата вечер плеймейтката губи битката за оставане в къщата и шокиращо се оказа първият напуснал съквартирант, макар че всички скандали и интересни моменти се въртяха около нейната персона.

"След изгонването от предаването Нора беше настанена в столичен хотел. От екипа на предаването я убеждаваха да се върне в шоуто и изгонването й да изглежда само като временно. Нора категорично отказа, тъй като не искаше повече да бъде осмивана. Освен това тя разбра, че не е нарушила договорните си отношения с продуцентите и ще прибере целия си хонорар", разказаха пред вестника приближени до плеймейтката.

"България Днес" научи, че Нора се е разбрала да вземе 60 000 лева за участието си и сега цялата сума ще влезе в банковата й сметка. И то само за една седмица престой затворена в най-популярната къща в България. Досега в историята на предаването участници, които се скарваха с продуцентите, оставаха без част или направо целия си хонорар, след като напускаха шоуто. Един от последните губещи бе фолкпевицата Дебора, която не получи нито стотинка, защото рано-рано приключи с телевизионната си изява.

Нора беше една от най-интересните участници, тъй като редовно влизаше в скандали с гримьора Валентин Кулагин. Зрелищните им обиди и разправии бяха с интерес поглъщани от зрителите. "Сега вече в къщата е прекалено спокойно", отбелязаха дори самите съквартиранти, след като трудно можеха да повярват, че Недкова е изгонена. С най-голям шанс първи да си тръгнат бяха рапърката Диона и певецът Наско Колев, но тежката съдба им се размина и те дори не можеха да повярват, че остават в шоуто.

Засега Нора предпочита да запази мълчание по сензационното си напускане, а и договорът не й позволява да разкрива подробности.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама