Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7064969 www.bgdnes.bg

Ценко Чоков стана дядо в затвора

Дядо на първороден внук стана в затвора скандалният бивш кмет на врачанското с. Галиче Ценко Чоков. Щастливата новина за раждането на малкия Цветелин завари ексуправника в пандиза, където е, след като бе осъден на 4,5 г. за отвличане, побой и палеж на кола.

Новият член на фамилията Чокови се появява на бял свят в столична клиника. Бебето е родено живо и здраво, с перфектни мерки - тегло от 3,200 кг и височина 50 сантиметра. Татко на новороденото е по-големият син на бившият кмет - Мартин, който бе осъден на 4 г. заедно с баща си. Майка на момченцето е дългогодишната приятелка на Мартин - 24-годишната сервитьорка Теодора.

Реклама

Родителите дават на новородения си син името Цветелин. Клюката в селото носи, че то не е избрано случайно, а наследникът на фамилията е кръстен на баба си Цветелина, съпруга на Ценко и майка на синовете му Мартин и Спас. Мъникът носи и първата буква от името на дядо си Ценко.

Момченцето се ражда в столична клиника в началото на септември. По това време таткото на малкия Цветелин е под "домашен арест", след като бе осъден от първата инстанция – спецсъда, на 4 години затвор за заплаха за убийство и лихварство, заедно с баща си. Наказанието се обжалва и това е причината на Мартин да е определена по-лека мярка. Според слуховете в Галиче на младия татко е било разрешено да излезе от дома си и да присъства на изписването на бебето. Жители на Галиче забелязали Мартин да джитка из селото с мощния си джип с номер от четири осмици. Местните разкриват, че Мартин сам докарал жена си и бебето им от София, а от автомобила били свалени огромни букети с цветя. В дома на Теодора и Мартин близките им били подготвили подобаващо посрещане на новия член на фамилията Чокови. Къщата била излъскана до блясък от щастливата баба Цветелина, чието име младите подновили, като нарекли бебето си на нея. Майката и бебето са посрещнати в украсения с жълти балони дом с две огромни торти от бял и син фондан и купища подаръци.

"Благодаря ви много за прекрасните изненади, които бяхте подготвили за нас. Обичам ви много!". Този коментар пуска Теодора под една от снимките в инстаграм, на която се вижда леглото на бебето, решено в бяло и синьо, както подобава за момченце.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама