Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7065754 www.bgdnes.bg

Чалга пръсти: Азис и Милко лъщят върху нокти

Веско Маринов се рисува потен 

Шантава чалга мода в маникюра побърка жените. Все повече дами изобразяват родни попфолк звезди върху пръстите си, а течението скоростно набира популярност.

Един от екстравагантните маникюри е този, на който е изобразен ликът на ромския славей Азис. Певецът бил нарисуван по ноктите на млада девойка. Лицето на Азис е разделено на две и изрисувано върху средния и безименен пръст на момичето.

Реклама

Сред най-обсъжданите и провокиращи творения е маникюрът с образа на Милко Калайджиев. Ноктите предизвикаха вълна от язвителни коментари в социалните мрежи. Десетки потребителите изразиха възмущение от произведението и не спираха да се подиграват с него. Калайджиев е изобразен върху тъмен фон, а по останалите пръсти са изрисувани жълти пилета, символизиращи емблематичната му песен "Къде си, батко".

"България Днес" се свърза с жената, творяща причудливите нокти. "Всичко приемам на шега, моите приятели и клиенти ми дават да рисувам по ноктите им каквото поискам. По този начин се тренирам", сподели Петя Русанова от Бургас. Тя се занимава с правене на маникюри от 3 г., а опита си в рисуването придобива от малка.

По повод критиката, която я заля заради маникюра с "Мустака на републиката", Русанова е категорична: "Не го приемам лично. За съжаление приятелката, на която са ноктите, се притесни много, цяла нощ чете коментари".

Направата на един маникюр отнема между час и половина и 2 часа с почистване и поддръжка на ноктите. Цената за маникюр с подобна рисунка е 30-35 лв.

Неостаряващият бард на българската естрада Веселин Маринов също не бе подминат и бе положен върху женски нокти. На рисунката Маринов е в разгара на свой концерт. За да е напълно оригинална картината, по останалите нокти са нарисувани 3D капки пот. По пръстите на подрастваща тийнейджърка бе изрисуван изпълнителят Криско.

Реклама
Реклама
Реклама