Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/7067661 www.bgdnes.bg

Прея заби баскетболист

Вае секси тяло за него с Биляна Йотовска

С високо и атлетично гадже се фука даровитата екзотична певица Прея. От доста време тя е интимна с двуметров левент, който се оказва бивш баскетболист, научи "България Днес. Става дума за Евден Димитров, който е син на известен баскетболен треньор. В момента младежът се изявява в столицата като виден бас китарист и често може да бъде забелязан зад гърба на любимата си Прея. Красивият музикант завърта главата на певицата за стотни от секундата и те буквално заживяват заедно няколко месеца след като се събират.

Прея често пуска снимки от музикалните си изяви, на които ясно се вижда, че любимият й акомпанира с голямо желание, а от двамата пръска химия.

Реклама

Евден е в една от най-успешните български групи в момента DAYO. Те се прочуха, след като продадоха музиката си за видеоблога на известния американски актьор и певец Уил Смит.

За да задържи интереса на половинката си, Прея се зае и да вае тяло, въпреки че всички си падаме по апетитните й форми. Неин тренер е Биляна Йотовска, която следи изкъсо менюто и ежедневните упражнения от режима на гласовитата певица. Самата тя призна, че мотивация за пълната промяна, след която вече загуби над 20 килограма, е именно Евден Димитров. Само преди броени дни Прея направи истински фурор на Софийската седмица на модата. Тя се появи на подиума като манекенка и изуми с визията си колко много килограми е свалила.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама