Реклама
https://m.bgdnes.bg/18-plyus/article/16842769 www.bgdnes.bg

ГОРЕЩО! "Плейбой" Германия короняса бивша наша гимнастичка

Йоана Николова е момичето за февруари на мъжката библия

Бившата националка по художествена гимнастика Йоана Николова изгря в германското издание на "Плейбой". Четвъртата на европейско първенство бе избрана за момиче в броя за февруари.

С това Йоана стана втората българка в мъжката библия в Германия и първата в редовен брой. Преди година страниците на "Плейбой" украси Благовеста Бонбонова. Тя изгря на календара на изданието и на корицата на специален брой.

Реклама

"Редакторът ме хареса. Фотографът и стилистката решиха да снимаме и да пратим снимките. След това ги одобриха", разкри Йоана пред "България Днес".

Фотосесията й е изключително гореща, ако се съди по снимката, с която "Плейбой" рекламира броя. Като момиче на месеца Йоана дава и голямо интервю за изданието.

"Всеки модел, който обича да се разголва като мен, мечтае един ден да се снима за "Плейбой" - споделя бившата грация. - В края на краищата това обозначава сексуалното самоопределение на жените и е абсолютен култ. Невероятно съм горда, че вече достигнах този крайъгълен камък в моята кариера!"

Йоана разкрива, че е любителка на пътешествията.

"Много обичам да пътувам. Научавате много за различни култури и срещате вълнуващи хора. В Азия обаче съм била само веднъж досега. Ето защо континентът е в горната част на моя списък", обясни Николова.

Бившата грация в момента е свободна и няма мъж до себе си.

"Необвързана съм. Ако един мъж иска да печели точки пред мен, трябва да бъде лоялен, мил, честен и съпричастен. Тези качества са много по-важни за мен от външния вид", категорична е Йоана.

Реклама

Списанието не подминава и спортната й кариера.

"Шест години бях част от националния отбор на България по художествена гимнастика. Усилените тренировки се отплащат: през 2016 г. станах четвърта на европейското първенство в Израел и пет пъти съм шампионка на България. Но бих казал, че най-големият ми успех в живота е способността ми да слушам сърцето си и да следвам мечтите си", казва ексграцията.

Николова бе една от най-талантливите ни гимнастички. Шампионка на България за 2015 и 2016 г. Има още безброй титли и медали. Немалко специалисти й предричаха големи успехи в спорта. Отказва се след тежка травма и загубата на близък човек през 2020-а. В момента следва в НСА.

"Когато не съм модел или не уча за дипломата си по спортен мениджмънт, тренирам. Правя упражнения със собствено тегло и стречинг почти всеки ден, за да поддържам форма", добавя Йоана.

Четете още

Плеймейтка взе зетя на Радев! Президентската щерка загърби моториста Йоан!

Плеймейтка взе зетя на Радев! Президентската щерка загърби моториста Йоан!

ЛУКС! Ергенката Бонбонова се цопна ПОЛУГОЛА в швейцарски басейн

ЛУКС! Ергенката Бонбонова се цопна ПОЛУГОЛА в швейцарски басейн

Реклама
Реклама
Реклама