Реклама
https://m.bgdnes.bg/18-plyus/article/4121339 www.bgdnes.bg

Анара скъсала от секс Насри

Английската манекенка Анара Атенес се отдала на вихрени секскупони със скандалния халф на "Манчестър Сити" Самир Насри. Красавицата и нейното гадже вече от седмица са в Дубай, откъдето стартират лятната ваканция. Полузащитникът не беше повикан от селекционера на "петлите" Дидие Дешан за световното първенство в Бразилия. Решението предизвика жестока реакция от страна на Атенес. Тя напсува в своя Туитър треньора. Вместо отговор Дешан заведе съдебно дело.
Анара Атенес изобщо не се притесни от съдебното преследване, а реши да използва всеки час от неочакваната ваканция. Развръзката се хареса и на Насри, който изглеждаше много щастлив на папарашките снимки от Дубай.
Близки на звездната двойка разкрих

а пред британските медии, че страстите са  достигнали рекордни висини. Те нямали свян да се награбват пред останалите гости на хотела в Дубай, където са отседнали.
Насри и Атенес ще продължат своята ваканция в Лас Вегас. Миналата година те отново бяха в Меката на хазарта. Там отпразнуваха рождения ден на футболиста с луд купон, в който се включиха две приятелки на Анара.
Атенес е известна като една от най-големите палавници в английския футбол. Моделът на "Виктория Сикрет" овърша половин дузина звезди, преди да се установи за по-надълго при Насри. Първи в нейния списък беше нападателят Дарън Бент. След това в мрежите й се оплетоха Киърън Ричърдсън и Джърмейн Пенант. Последната жертва беше футболистът на "Арсенал" Фреди Люндберг.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама