Реклама
https://m.bgdnes.bg/18-plyus/article/4123446 www.bgdnes.bg

Проститутката на Рууни пак го излага

Звездата на английския футбол Уейн Рууни го очаква нов удар в гръб, след като негова бивша любовница ще разкаже за отношенията им в местния "Биг брадър". Някогашната проститутка Хелън Ууд ще влезе в къщата именно за да се похвали как е правила тройка с нападателя и приятелката й Джени Томсън в хотел в Салфорд.
Риалитито започна снощи, но засега  изповедите на участниците още не са започнали. "Заварката" между хубавицата и футболиста на "Манчестър Юнайтед" стана през 2009 година, а година по-късно историята се разчу, припомня изданието.  Когато истината лъсна, се изви грандиозен скандал и Рууни едва запази семейството си. Съпругата му Колийн беше бясна, и с право. Още повече че тя по същото време бе бременна.
27-годишната вече мадама се очаква да разкаже в къщата за най-интимните си моменти с Рууни, докато той рита на световното първенство в Бразилия. Заради това семейството на Хелън е обхванато от истински бяс по неин адрес, тъй като очаква излагацията да е огромна, твърди "Дейли стар".
Приятел на фамилията твърди пред изданието: "През януари Хелън трябваше да участва във формата със знаменитостите, но тогава отпадна. Разбираме, че е била разочарована. Сега, когато ще бъде в къщата, не е случайно, че е по време на шампионата в Бразилия и погледите ще бъдат насочени към Рууни. Все пак родителите й знаеха за решението й и макар да са твърдо против, им се налага да го приемат."
Хелън е дъщеря на преподавателя по музика в училище д-р Стивън Ууд и съпругата му Мери. Преди четири години, за да излезе с положение от скандала, бащата на проститутката се извини официално на семейство Рууни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама