Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/10005328 www.bgdnes.bg

Гризман на сергията

Каталунците поискаха да вземат Дибала от "Ювентус"

"Барселона" не иска Антоан Гризман в състава си! Това става ясно от редица информации по световните медии, които свързват френския национал с трансфер.
Последната мълва свързва нападателя с "Ювентус". Според авторитетното френско издание "Екип" от испанския гранд са се свързали със "старата госпожа", за да обсъдят потенциална размяна на Гризман за Пауло Дибала.
Ако 27-годишният аржентинец се озове на "Камп Ноу", той ще се събере със сънародниците си Лионел Меси и Серхио Агуеро. Последният подписа с Барса това лято като свободен агент, след като дълги години носеше фланелката на "Манчестър Сити". Дибала не направи запомнящ се сезон в Серия "А", реализирайки едва 4 гола в 20 срещи в италианското първенство.


В последно време каталунците преговаряха с "Атлетико" (Мадрид), за да разменят Гризман за халфа на "дюшекчиите" Саул Нигес, но сделката пропадна окончателно. "Манчестър Юнайтед" сега е фаворит за привличането на Нигес.
В същото време агентът на Антоан Гризман, неговата сестра Мод, е започнала разговори с няколко английски клуба. 30-годишният нападател е информиран, че на него няма да се разчита през новия сезон и затова той е изваден в трансферната листа на "Барселона". Френският национал не впечатли и по време на изминалото европейско първенство, където тимът му отпадна още на осминафиналите от Швейцария.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама