Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10006392 www.bgdnes.bg

Романтично бягство за най-секси футболната половинка

Мишо Александров вози Деница на гондола във Венеция

Романтичен уикенд във Венеция получи най-сексапилната футболна половинка у нас Деница Стоянова. Бившият национал Михаил Александров и моделката оставиха двете си момиченца у дома и си подариха няколко дни само за двамата.

Те се насладиха на един от най-романтичните градове в света. Успяха да се потопят в атмосферата на Венеция на спокойствие. В момента там е изключително кротко за сезона заради все още действащите мерки срещу пандемията от коронавирус в Европа.

Реклама

Хотелът на хубавицата и футболистът бе точно на Канале Гранде. Така двойката разполагаше с една от най-желаните туристически гледки. Те й се наслаждаваха на закуска, която им бе поднасяна на тересата.

"Утрото е невероятно, особено когато знаеш, че предстои ден в Италия, а още повече - Венеция - обяви манекенката. - Влюбена съм. Има нещо много странно в този град, нещо, което те кара да обикаляш часове наред малките улици, мостчета и канали, да търсиш някое малко местенце, на което да се спреш и просто да съзерцаваш... Защото... Има защо. Толкова време съм изгубила, преди да посетя този град."

Изненадите за Деница не свършиха дотук. Тя получи и разходка с гондола по залез от своя любим. Един подобен тур из Канале Гранде е около 100-120 евро. Последва и фотосесия на прочутия площад "Сан Марко".

Стоянова хареса изключително много Венеция. Тя дори обяви, че би живяла там.

"Казват, че Венеция ще потъне, а точно си мислех колко много искам да живея там - споделя красивата футболна половинка. - Каква загуба за света би било, ако това се случи... Стоя и си мисля... Какво ли бих могла да работя там, за да мога всеки ден да се наслаждавам на това, което видях, усетих, опитах. Архитектура, история, дух, vibes, най-невероятната кухня, prosecco и, и, и..."

За романтичното бягство на двойката спомогна и фактът, че Александров в момента е без отбор. Договорът му със "Славия" изтече в края на сезона и не бе подновен. Все още не е ясно къде ще продължи кариерата си 31-годишният футболист.

Деница, която преди няколко години бе коронясана за най-сексапилната футболна половинка в България, е известен модел. В момента модните й ангажименти са строго подбирани, тъй като се е посветила на отглеждането на двете си дъщерички.

Реклама
Реклама
Реклама