Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10006417 www.bgdnes.bg

Зара щастлива след развода

 Риалити звездата избяга в Бали, боксира се и медитира

Сама и свободна в Бали е най-известната риалити героиня Зара.

След като се разведе със съпруга си Ерик Уотсън, Зара замина на острова, за да се отдаде на почивка и духовни занимания. Самотата не само не тежи на брадърката, но тя се чувства повече от добре, споделя Зара.

"Мисля, че съм в етап от живота си, в който имам повече нужда да съм сама. Тук не срещам много хора, но е прекрасно, че не е нужно да се съобразявам с чужди планове. Книги, йога, хубава музика и безкрайно лутане из магични места" - искрена е брадърката.

Реклама

В последно време Зара е добавила още едно занимание в програмата си. Тя е започнала да тренира бокс. Освен че й се удава, мацката признава, че е и много разтоварващо, прочиства мислите й и поддържа духа й.

Не е ясно колко още Зара ще остане в Бали. Тя не иска да се връща в България, но няма идея къде ще я отведе бъдещето. В скорошните планове на Зара не влиза нова връзка, признава тя. Хубавицата се разведе наскоро и има нужда от почивка.

"В страхотни отношения сме с бившия ми и се радвам за времето, което прекарахме заедно" - искрена е Зара пред почитателите си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама