Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/10008800 www.bgdnes.bg

50 млн. евро вади ПСЖ за Погба

Горещо лято се очертава на "Олд Трафорд", след като стана ясно, че "Пари Сен Жермен" сериозно се интересува от привличането на халфа на "Манчестър Юнайтед" Пол Погба.

Интерес към френския полузащитник има и от страна на "Реал" (Мадрид), но в момента испанският гранд изпитва финансови затруднения, които трябва да разреши. Погба е близо до това да приеме финансовите условия на ПСЖ, пише "Манчестър Ивнинг нюз". Но по-сложната част на сделката е да се стигне до договор между двата клуба. "Юнайтед" иска 70 млн. евро за звездата си, а парижани са готови да платят около 50 млн. Погба влезе в последната година от договора си с "червените дяволи" и в края на следващия сезон ще може да си тръгне, без за него да бъде плащана трансферна сума.
Възможно е халфът да подпише нов контракт със сегашния си клуб, ако му бъдат предложени добри условия. Но със сигурност той държи да чуе и други предложения за своето бъдеще.
Погба трябваше да преглътне голямо разочарование след отпадането на Франция още на осминафиналите на Евро 2020. "Петлите" загубиха от Швейцария след 3:3 в редовното време и изпълнение на дузпи. Пол беше сред главните действащи лица в драмата. Той отбеляза попадение за 3:1 със зашеметяващ удар от далеч, но в края на мача загуби глупаво топката в центъра на терена и това даде възможност на "кръстоносците" да организират головата си атака за 3:3. "Загубата ще ни направи по-силни", зарече се Погба след поражението от Швейцария.


Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама