Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10021191 www.bgdnes.bg

Световна танцьорка на "Герена"

Сестрата на новия Христос в "Левски" разпалва страсти

Красивите и известни жени в "Левски" се увеличиха с още една. Преди няколко дни на "Герена" акостира първият кипърец в историята на клуба Христос Шелис.
Футболистът не е единственият известен във фамилията си. Неговата сестра близначка Емилия е изключително популярна на Острова на Афродита. Къдрокосата красавица е модел, танцьорка и актриса със завидна фенска маса. Освен в родината си се изявява и в Лондон, където е доста търсена. Там неведнъж се е проявявала и като хореограф.


В момента Емили, както е артистичният й псевдоним, си е в Кипър. Там тя води интензивен курс по хип-хоп. Тя е завършила престижен колеж по танци в Шотландия. След това следва и сценични искуства в Лондон. Скоро след това идва и големият й пробив. Тя е избрана за главната женска роля в клипа към песента на Шон Пол и Давид Гера Mad Love. Снимала се е и в лентите на парчета на Емили Санде, Джейсън Деруло, Крейг Дейвид, Френч Монтана, Little Mix, CNCO. Водеща танцьорка е по време на изявите на Дуа Липа на финала на Шампионската лига и БРИТ наградите.


През миналата година е главен герой в популярния кипърския телевизионен сериалщ "Някъде през 80-те".
Като всички близнаци Емили и Христос са изключително близки. Тя беше първата, която го поздрави за преминаването му в "Левски" преди няколко дни. Къдрокоската му пожела много успехи със синия екип в социалните мрежи. А феновете вече тръпнат в очакване известната сестра на новото попълнение да се появи на трибуните за някой от мачовете му.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама