Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/10029216 www.bgdnes.bg

Стойчо Младенов размаха пръст: Напрежението в ЦСКА не е за всеки

Знаем слабите страни на "Лиепая", казва новият треньор на "червените"

Новият треньор на ЦСКА-София Стойчо Младенов размаха пръст и даде ясно да се разбере, че ще гони футболисти, които не се доказват. Той даде първото си изявление преди мача срещу латвийския "Лиепая". Мачът реванш от втория предварителен кръг на турнира Лига на конференциите е утре от 17,00 часа. Първата среща на стадион "Българска армия" завърши без голове.

"Който не е свикнал да работи под напрежение, значи не е за ЦСКА. Аз съм готов да се справя с това напрежение. Имало е моменти, когато дори аз съм го предизвиквал, за да внеса смут в противника. Това са неща от самата игра", отсече Стойчо.

Реклама

"Нека не говорим за цели. Още не съм встъпил в работа, не познавам футболистите. Надявам се с това ново ръководство да направим добър колектив между чужденци и българи и да няма разлика между тях. По най-бързия начин трябва да се справим", добави Младенов. Той увери, че е разузнал добре днешния съперник на "червените".

"Трябва да направим всичко възможно с това, което имаме като потенциал. В тази обстановка и в този момент не можем да правим резки промени, защото има много отсъстващи. С тези, които имаме здрави, ще се опитаме да бъдем отбор с ясна идея на терена. Познаваме противника, знаем силните и слабите му страни. Това е отбор, който не е за подценяване, трябва да подходим сериозно, за да излезем крайни победители", каза още Стойчо Младенов.

"Нормално е, с годините ставаме по-мъдри, по-устойчиви. Има промяна при всички нас. За съжаление само два мача съм гледал на отбора. Надявам се по-бързо да се запознаем със състезателите. През тези дни поработихме, разговаряхме, напредваме в това отношение", уточни Младенов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама