Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/10029415 www.bgdnes.bg

Сестрата на Роналдо в болница

Не съм нарушавала карантината, отсича Катя Авейро

Суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо е силно разтревожен. Неговата сестра - Катя Авейро, с когото имат много силна връзка, влезе в болница! Причината е усложнение след боледуване на COVID-19.

Португалката сама показа кадри от стаята в болницата, където е настанена за лечение. Тя е на системи и с болнична пижама. Успокоява, че за момента нещата са овладяни. Авейро разкрива, че е дала положителен тест за коронавирус на 17 юли, а впоследствие симптомите са се усилили, състоянието й се е влошило, развила е пневмония и е била хоспитализирана.

Реклама

В медиите преди дни се появиха обвинения към нея, че е нарушила домашната си карантина, като е изловена за това по публикации в социалните мрежи. Катя е категорична, че тези снимки са правени, преди да се разболее.

"Това е последната публикация от този тип, която бих искала да направя. Опитах се да запазя мълчание през последните дни, но новините се разпространяват бързо. От уважение към близките ми и онези, които ме следват, ще споделя с вас истината. Бях заразена на 17 юли. Бях изолирана у дома, спазвайки протокола, както повеляват правилата. Видеоклиповете, които публикувах на улицата, бяха направени, преди да се окажа позитивна", уточни Авейро.

Самият Кристиано миналата година също имаше позитивен тест за коронавирус - през октомври. Той изкара болестта без симптоми. Роналдо се завърна в Торино, където тренира с "Ювентус". Чува се всеки ден със сестра си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама