Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10036237 www.bgdnes.bg

Даскал по музика блудства с шест момиченца

И. В. обарвал невръстни ученички

Педофилът пускал сексуалните извращения в социалните мрежи

Даскалът по музика от Дулово И.В. блудства с шест деца и заснема сексуалните извращения със скрита камера. Това се случва от края на 2014 година до средата на 2015 г. в дома му по време на частни уроци. Учителят пуска мръсните клипове в интернет пространството и заплашва децата във фейсбук, за да си траят. Ченгетата го спипват по сигнал на една от ученичките. Осъден е на 6 години затвор и 2 бона глоба.

И.В. е преподавател по музика и пеене в СОУ "Васил Левски", а в свободното си време дава частни уроци в жилището си в Дулово. Всичко e наред, родителите сa доволни от 54-годишния учител, когато през 2015 година внезапно постъпвa плашещо съобщение при директорката на школото Йорданка Копринджийска.

Реклама

"Получих сигнал, който съдържаше подозрения за неправомерни взаимоотношения между колега и непълнолетни ученици. Уведомихме бързо отдела за закрила на детето, началника на полицията и началника на регионалния инспекторат. Учителят беше уволнен на втория ден след получаването на сигнала", казва директорката на училището и допълва, че с И.В. са се разбрали да напусне по взаимно съгласие.

Перверзният даскал провежда частни уроци по музика и пеене в дома си с различни дечица. Именно там стават извращенията с непълнолетните и малолетни ученички. Учителят ги опипва и целува по устата и така задоволявал сексуалните си нагони. И.В. пригодява скрита камера, която заснема всички извращения, които прави, а после качва клипчетата в социалните мрежи.

Накрая десетгодишно момиче, от което се възползва перверзникът, разказва на полицаите какво става по време на уроците.

"Отначало той, като сядахме до него, все искаше да го доближаваме и да няма разстояние. После започна да ни кара да сядаме в него и да го прегръщаме. Аз тъкмо вече излизах от стаята и тогава господинът ме хвана през краката, там, където е дупето, стисна ме силно, мен много ме заболя и извиках. Той ме буташе с пръст където не трябва. Обърнах се към него и му казах, че това не ми харесва, и много се уплаших. Заболя ме много."

Друга четвъртокласничка също споделя травмиращо преживяване по време на частен урок в дома на педофила: "Докато свиря, той се мести със стола си леко и ме докосва по гърба с цяла ръка. Компютърът се намираше отстрани на пианото. Господинът казваше: "Елате при мене, за да виждате по-точно", и така ни опипваше". След разказа си детето хваща дупето на полицейската инспекторка и го мачка с пръсти, за да покаже какво точно е правил учителят.

Разследването продължава близо година. По време на разнищването на случая станва ясно, че даскалът е заплашвал децата във фейсбук, за да си мълчат. Криминалисти намират камерата, която записва извращенията. В домашния компютър на педофила са открити снимки и видеа с блудствата.

Реклама

Въпреки сериозните обвинения, И.В. е оставен да напусне училището сам. Според бившата вече директорка Йорданка Копринджийска учителят си върши добре работата, участва във всички мероприятия и подготвя ученици за концерти и фестивали. След напускането на даскалото възпитателят успява да се устрои на работа в съседно село. Там вече го изхвърлят с намесата на разследващите след започването на досъдебното производство.

На И. В. са повдигнати две обвинения, едното за блудство с деца между 11- и 12-годишна възраст, а другото е за разпространение на порнографски материали в социалната мрежа.

Когато делото срещу учителят влиза в Силистренския окръжен съд през 2016 г., той се съгласява на процес без разпит на свидетели по бързото производство и признава вина за блудство с шест момиченца.

Същата година е осъден на 8 години затвор. Педофилът обжалва и се стига до нова присъда на Силистренския окръжен съд през май 2017 г. Магистратите смъкнали наказанието на 6 години и 2 бона глоба.

 Праща клипове на жертвите

Педофилът поддържа връзка с три от жертвите си във фейсбук. Даже създава група "Приятели докрай", в която изпращал снимки и клипчета с порнографско съдържание, в което блудства с тях.

Реклама
Реклама
Реклама