Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10036329 www.bgdnes.bg

Славея Сиракова се изнесе на морето

Прекарва цялото лято в къща край Свети Влас

Славея Сиракова избяга от София. Дъщерята на спортните легенди Наско Сираков и Илиана Раева се изнесе край морето.

Още през май Славея и мъжът й Иван взеха дъщеричката си Емили и се пренесоха на плажа. Семейството е наело къща за цялото лято, научи "България Днес". Вилата се намира в близост до курорта Свети Влас. Тя е на един етаж, но с доста разгърната площ. Има голям двор, в който е разположен басейн.

Реклама

Славея и Иван често могат да бъдат забелязани на плажа на Свети Влас или в местните ресторанти.

Двамата вече посрещаха и гости в летния си дом. Първа за няколко дни при тях беше Илиана Раева преди европейското първенство във Варна. Тя зареди батериите край морето и преди отпътуването за олимпиадата в Токио. Президентът на федерацията по художествена гимнастика се порадва на внучката си и на спокойствието, което осигурява вилата.

Горе-долу по същото време при Славея бе и по-малката й сестра Виолета. Тя пристигна със съпруга си Георги Коруджиев и двете им дъщерички. Трите деца се забавляваха на воля в огромния двор на къщата и на плажа в Свети Влас. След няколко весели дни заедно Виолета и семейството й се върнаха в София. Но те със сигурност ще гостуват отново край Влас.

Приятели на Славея и Иван не пропускат да се отбият при тях по време на пътуванията си към морето.

Наследничката на Наско Сираков и Илиана Раева има планове да остане край морето поне до началото на септември. Едва след това тя и семейството й ще се върнат в София. От известно време те живеят с родителите й в къщата на фамилията в Долни Богров. Това стана, след като звездното семейство напусна палата си в Драгалевци. Сиракови се завърнаха в селото край столицата заедно с двете си дъщери и техните мъже и деца. Там е и бащата на Илиана Раева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама