Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10044200 www.bgdnes.bg

Лолита финтира полицията на Миконос

При проверки заради строгите COVID мерки на острова

Гаджето на Гришо и десетки клиенти в заведение кротуват пред ченгета, а когато си тръгват, започват да се веселят

Гаджето на Григор Димитров успя да финтира полицията на Миконос! Лолита Османова и още десетки клиенти на шикозно заведение са проверени от органите на реда във връзка с по-строгите мерки за справяне с COVID. Докато униформените са на място, всички посетители седят по масите и кротко хапват и пийват. Музика не се чува. След като ченгетата си тръгват, започва същинска пачанга с танци и сиртаки по столовете.

Реклама

Видео от изиграването на полицията пуска самата Лолита в профила си в социалните мрежи. "Всички седим и даваме вид, че не се веселим. Полицията си отиде", пише богатата руска наследница, която добавя и усмихнат емотикон.

Преди броени дни Миконос попадна сред гръцките острови, поставени в тъмночервената зона по риск на заразяване след нарастване на случаите на коронавирус. С мерките властите предупреждават да не се пътува до конкретната дестинация освен по наложителни причини.

Въпреки препоръките на клиповете на Лолита се вижда, че заведенията на острова се пукат по шевовете и никой не спазва необходимата дистанция. Половинката на Григор успява за няколко дни да обиколи почти всички известни клубове в Миконос. Лолита е придружена от две-три дружки, докато Гришо е зад океана и се подготвя за участие в турнир във Вашингтон. Той не остана по-назад и също показа, че може да се забавлява. Българинът пусна видео как рапира с екипа си в колата на път за тренировка.

Преди две седмици се появиха слухове, че двойката се е разделила, но в чат с фенове Лолита отрече. На снимките й от красивия остров се вижда, че тя още носи пръстена, който Гришо й подари. Рускинята показа бижуто на майката на тенисиста при посещението им в родния му град Хасково.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама