Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10045927 www.bgdnes.bg

Най-популярните мобилни телефони за 2021 г. advertorial icon

В днешно време, изобилието от различни марки и модели смартфони затруднява избора на всеки потенциален купувач. С напредването на технологиите, средната цена на този продукт също се покачва. За капак на всичко, канонадата от реклами още повече обърква обикновения потребител.

Обикновено, колкото по-нов и скъп е един модел смартфон, толкова по-големи възможности можем да очакваме от него. Естествено, правилният избор се крие и в отговора на въпроса какво смятаме да правим с него. Това несъмнено ще ни направи по-умни и разумни потребители.

Кои са най-предпочитаните марки мобилни телефони в България

Вероятно търсите подходящ телефон за игра в мобилно казино България. България може да предложи на любителите много мобилни казина. Ако пък смятате да ползвате бъдещата си покупка за снимки, ще Ви трябва модел с по-добри камери.

Според официалната статистика, пазарът в страната е доминиран от Samsung (35.13%), следван от Huawei (24.35%) и Apple (14.2%). Не бива да се подценява и приноса на Xiaomi (12.7%), които предлагат примамливи бюджетни алтернативи.

При всички положения, добре е да се запознаете с най-добрите мобилни телефони за 2021 г. Така ще можете да се ориентирате с цените и характеристиките на пазара, за да изберете най-добрия телефон за Вашите нужди.

Топ 5 мобилни телефони за 2021 г.

Apple iPhone 12 Pro Max

Най-новото предложение на Apple е на пазара и съвсем очаквано, той впечатлява със своята свръхпроизводителност. Новият iPhone 12 Pro Max несъмнено ще надмине всички Ваши очаквания по отношение на дизайн, устойчивост и качество на снимките и видеото. Естествено, за да притежавате този 6.7-инчов Super Retina екран, ще трябва да се бръкнете дълбоко в джобовете си. Телефонът е с 4 броя камери, всяка по 12 мегапиксела, управлявани от процесор Apple A14 Bionic и iOS 14. 5G връзката ще Ви осигури бърз обмен на данни навсякъде и по всяко време.

Samsung Galaxy Z Fold2

Ако трябва да бъдем честни, новият Samsung Galaxy Z Fold2 е нож с две остриета. Основната причина е, че този модел е с иновативен двоен екран, който се сгъва. Това бързо го превръща от обикновен смартфон в таблет. На пръв поглед, идеята изглежда доста привлекателна за любителите на високотехнологичните джаджи. Проблемът е, че ако не бъде възприет от потребителите на марката, този модел може да се окаже лоша инвестиция.

По отношение на спецификациите, този телефон идва с 8-ядрен Kryo процесор с 12ГБ RAM памет и операционна система Android 10.0. Размерът на екрана в стандартен вид е 6.2 инча, а в разгънато състояние – 7.6 инча. Високата производителност е подплътена със Super AMOLED технологията за високо качество на изображението. С други думи, това е идеалният телефон за игри и гледане на филми.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra е конвенционалното продължение на популярната серия на марката. При този модел от януари 2021 г. няма да откриете иновациите на Z Fold2. Тук обаче ще останете впечатлени от свръхпроизводителния процесор Exynos 2100, подпомогнат с 16ГБ RAM.

Друго впечатляващо в случая са камерите, които впечатляват с 40 мегапиксела (вторична) и 108+10+12+10 мегапиксела (основна) качество на изображенията. Dynamic AMOLED технологията и 6.8-инчовия екран със сигурност ще Ви превърнат в любител фотограф. Наличните 512ГБ място за съхранение пък ще Ви даде възможност да събирате моменти където и да сте.

Huawei Mate 40 Pro

Въпреки че е на пазара от 2020 г., Mate 40 Pro е перфектният телефон от висок клас на изгодна цена. През последните няколко години, Huawei успяха да си извоюват водещо място на българския пазар поради ред причини. Този модел идва с типичния за марката собствен магазин AppGallery, както и свръхлек корпус от 212 гр.

Размерът на екрана е 6.76 инча с OLED резолюция, а процесорът е 8-ядрен Kirin 9000. Двете камери от по 50+20+12 мегапиксела (основна) и 13 мегапиксела (вторична) са предостатъчни за направата на качествени снимки и видеа. Този сравнително компактен мобилен телефон ще Ви служи безотказно благодарение на своята издръжлива батерия и стабилна ОС Android 10.

Xiaomi Mi 10T

Когато говорим за популярни телефонни компании в България, не можем да пропуснем китайския гигант Xiaomi. Новият модел Mi 10T е отскоро на пазара, но е вече утвърден гарант за висока производителност и ниска цена. Освен това, смартфонът впечатлява и с високо качество на изображенията на снимките и екрана.

Може би най-голямото предимство на този модел е цената, която е под 1000 лв. Въпреки че не може да се похвали със същите свръхвисоки спецификации, той е съвсем актуален за времето си. С други думи, камерите с резолюция 13+5+64 мегапиксела (основна) и 13 мегапиксела (вторична) определено ще задоволят Вашите очаквания. По отношение на процесора, от Xiaomi предлагат 8-ядрения Qualcomm Snapdragon 865 и 8ГБ RAM за безпроблемна игра и интернет сърфиране.

Реклама
Реклама
Реклама