Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/10175713 www.bgdnes.bg

Винисиус е бъдещата звезда в "Реал"

Винисиус Жуниор ще бъде новата голяма звезда на "Реал" (Мадрид) и може да запълни вакуума от напускането на Кристиано Роналдо. Това прогнозира Карим Бензема, който се превърна в герой за тима си при победата с 5:2 над "Селта" в Примера дивисион.

След близо две години "белият балет" се завърна на "Сантиаго Бернабеу" и ознаменува дългоочакваното събитие с успех, макар че след първите 45 минути "Селта" имаше преднина от 2:1. Хеттрик за столичани вкара Карим Бензема, а по едно попадение добавиха Винисиус Жуниор и новото попълнение Едуардо Камавинга. 18-годишният халф направи своя дебют за "Реал", след като се появи в игра в 66-ата минута и няколко минути по-късно вкара за 4:2.


"Мисля, че това беше специална нощ за нас. Атмосферата и хората бяха специални. Все още е странно, защото сега сме с публиката. През второто полувреме направихме това, което трябваше. Имаме нужда от подкрепата на феновете и днес дадоха всичко за нас. Винисиус е феномен, той е много млад и аз много обичам да говоря и да играя с него. Той показа, че може да играе в този отбор", каза французинът.
В следващия кръг мадридчани гостуват на "Валенсия", а "Селта" посреща "Кадис". Разбира се, преди това "Реал" ще премери сили срещу италианския шампион "Интер" в двубой от груповата фаза на Шампионска лига.






Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама