Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/10183946 www.bgdnes.bg

Симона Загорова опроверга раздяла с Дани

Симона Загорова и бащата на детето й Даниел Милушев не са разделени. Нещо повече, двамата са по-щастливи от всякога.

Дъщерята на примата на фолка Глория опроверга по повече от категоричен начин слуховете, че вече не е с Даниел. Тя го заведе при роднините си в Кърджали. Както е известно, нейният баща Илия Загоров е оттам. Макар той да живее в чужбина от години, Симона често посещава близките си.

Реклама

Този път певицата отиде с любимия мъж и дъщеричката им Галина. По време на престоя си там тримата се разходиха до язовир "Кърджали", където си направиха импровизирана фотосесия.

"Щастие", така Симона озаглави снимките, които качи в социалните мрежи.

По този начин тя сложи край на спекулациите, че вече не е с Милушев. Информациите за тоа се появиха миналия месец, а причината бе липсата на Даниел от морските снимки на Загорова и малката Галина. Вместо това двете бяха в компанията на Глория.

Още от началото на връзката на Симона с бащата на дъщеря й вървят слухове, че Глория изпитва неприязън към Дани. Не е ясно дали това не е и причината наследничката й да не се решава на брак с любимия. Въпреки че тя и Милушев живеят под един покрив с фолкпримата в къщата й в "Павлово".

"Абсолютно съм окей да има сватба - споделя младата певица наскоро. - Просто още не сме говорили по-сериозно на тази тема с Дани. В момента детето е на първо място. Животът е пред нас. Съдбата и Бог си знаят работата и ако трябва бракът да се случи, ще стане. Няма да имам нищо против, дори много ще се радвам. Майка ми се чувства страхотно. Много е щастлива след появата на Галина."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама