Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/10201336 www.bgdnes.bg

Жени спират Лаутаро за "Тотнъм"

Уанда Нара мъти главата на Агустина: В Италия животът е прекрасен, а не сив и влажен

Търсете жената е стара и доказана максима, но футболни агенти подшушнаха в медиите в Италия, че и нападателят на "Интер" Лаутаро Мартинес е паднал жертва на тайфуни с нежни имена.

Реклама

Аржентинският футболист бе желан от "Тотнъм", но трансферът, макар и за 60 милиона британски лири, засега изчаква. Самият Лаутаро знае, че един ден ще трябва да напусне Милано и не е проблем неговото съгласие. Но приятелката му Агустина Гандолфо също поискала думата и обявила, че за момента Лондон не й е опция за живеене.

Но каква е връзката тук, или по-точно коя е? Казва се Уанда Нара, жената на друг футболист - Мауро Икарди. Уанда е много добра приятелка с Агустина от дълги години и има голямо влияние над нея. Също така г-жа Мауро Икарди преди години запознала Аугустина и Лаутаро и "бабувала" на връзката им. Именно тя убедила приятелката си, че английската столица няма никак да й хареса след райския живот в слънчева Италия и близостта на средиземноморските курорти. За красив модел като Агустина винаги има търсене и на Албиона, но все пак Милано е една от световните столици на модата, а тя още не е изчерпала възможностите си там.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама